Amerikan Paketim (amerikanpaketim.com) Amerikanpaketim Kayıp Ürün

Amerikan Paketim (amerikanpaketim.com) Amerikanpaketim Kayıp Ürün
Murat
24 Mayıs 2024 16:484.579

Amerikanpaketim'i ilk defa kullanıyorum. Kendim satın al seçeneği ile eBay'den 11 ayrı satıcıdan sipariş verdim ve Amerikanpaketim'de paket oluşturdum. 11 tane ayrı ayrı ilk oluşturduğum 67129 numaralı paket 15 Mayıs'ta teslim edildi. Amerikanpaketim'e ama bugün ayın 24'ü ve hala teslim alındı olarak görünmüyor. 17 Mayıs'ta onlar benden bu siparişin faturasını istedi, gönderdim. Her siparişe takip numarası eklemem gerektiğini söylediler ama tanıtım videolarında ve paragraflarında böyle bir şey belirtilmemiş. Sonra bu siparişin takip numarasını kendileri eklediler ama 9 gün oldu hala teslim alındı denmiyor sitede. Ondan sonraki kargolar teslim alındı olmasına rağmen. Günlerdir yazıyorum, tek verdikleri cevap 'kontrol ediliyor, tarafınıza dönüş sağlanacak!' Büyük ihtimalle paketi kaybettiler ya da başka bir alıcıya yanlışlıkla teslim ettiler. 11 paketin tamamı teslim alındı olunca kargo birleştir ile gümrük ve kargo ücretini ödeyip ürünün gelmesini isteyeceğim ama ürünün bulunabileceğine inancım kalmadı ve maalesef buradaki şikayetleri okuyunca iyice umutsuzluğa düştüm. Oyuncak koleksiyonu yapıyorum ve o her pakette ayrı ayrı çok değerli oyuncaklar satın aldım ama maalesef ilk deneyim için kötü bir manzara.

30 Haziran 2024 13:14

Amerikanpaketim.com Dan kendin al ve paket birleştir seçeneği ile 11 tane ayrı Ebay siparişi verdim. Tüm paketler Amerikanpaketim e ulaştığı gün 30 mayısta ödemeyi yaptım. Sitede paket birleştir özelliği ile ürünlerinizi hem daha ucuz kargo hem de tek pakette alın yazıyor ama 30 mayıstan bu yana 11 ayrı siparişin 9 tanesi bana ayrı ayrı ve ayrı günlerde dağınık olarak gönderildi. 67374 numaralı siparişim bana teslim edildi görünüyor ama ürün bana gelmedi. 67130 numaralı siparişim yaklaşık iki haftadır firma sürekli bugün yarın bu hafta gönderilecek gibi bilgiler vermesine rağmen dün attığım mesaj üzerine 1-15 Temmuz arası bana ulaşacağı 67374 no siparişinde ücret iadesi yapılması için ilgili birime iletildiği mesajı geldi ki zaten haftalardır her sorduğumda ilgili birime iletildi cevabı geliyor. İlk defa kullandım bu uygulamayı sık sık bu tarz uygulamaları kullanan biri olarak 1 ürünüm kayıp para iadesi bekliyorum 1 ürünüm 1 ay olmasına rağmen hala bana gelmedi ve sürekli gönderilecek denilmesine rağmen. Bu uygulamayı bir daha asla kullanmam ve tavsiyede etmem.

27 Mayıs 2024 18:01 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhabalar, Firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için çok özür dileriz. Yaşamış olduğunuz sorunun çözülmesine sevindiğimizi belirtir, yeni alışverişlerinizi heyecanla beklediğimizi iletmek isteriz. Keyifli günler geçirmenizi dileriz, Amerikanpaketim

Amerikan Paketim (amerikanpaketim.com) Amerikan Paketim Anlamsız Süreçler

Burak
4 Eylül 2023 13:548.042

17.09.2023 tarihinde satın alımını gerçekleştirdiğim, tahmini 21-25 Ağustos sevkiyat yerine varacağı söylenen Amerikanpa...