Dilara sonuçtan hiç memnun değil

American Life Başka İle Taşınmam Dolayısıyla Kur Kaydımı Yapmıyor

20 Eylül 2024 20:51

Ben Manisa American Life İngilizce kursuna polis memuru olarak kurumla Emniyet'in anlaşması olduğunu, belirli bir indirim hakkı olduğunu duyunca 2 kur olacak şekilde kayıt yaptırdım. Ama iş yoğunluğum sebebiyle kura hiç gidemedim ve konuşarak kurumu dondurdum. Kursla görüştüğümde 12 yaşında kardeşimin kura devam etmesini, kurlarımı ona aktarmak istediğimi söyledim. Kurumda bana olur diyerek kardeşimin devam etmesinde bir sakınca olmadığını belirtti. Daha sonra babam iş durumundan dolayı İzmir'e taşınmak zorunda kaldı. İzmir American Life Karşıyaka şubesine, kardeşim U*** H******’in devam eden 1 kuru ve benim dondurduğum 2 kurum olduğunu söyleyerek, önce U*** H******'i seviye sınavı yapıp ardından bizi çok güzel karşılayarak severek yardımcı olacaklarını, Manisa American Life şubesinin öğrencinin kaydı için mail atması gerektiğini bildirdi. Manisa American Life şubesiyle yüz yüze de görüştük ve bize gereken bütün prosedürleri uyguladığını belgelerle ve konuşmalarını dinleterek doğrulattılar. Karşıyaka Şubesi'nin zorluk çıkarttığını, hakkımız olan öğrenci kaydını almaları gerekirken Manisa American Life Kurumu'nun ücreti az aldığını söyleyerek, Merkezin onayı olmadan yapılmayan bir işlem bulunmaması halinde ve ben paramı 21.480 TL ödememi yapıp bitirmeme rağmen zorluk çıkartarak Manisa American Life'ı suçlayarak kardeşim U*** H******'in kaydını yapmıyorlar. Gerekenin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Bize yardımcı olan Manisa American Life şubesi, gerekirse para iadenizi yaparız diyerek, çalışan M***** Hanım ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Sorunumuzun çözülmesini istiyorum.

Nirrez sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 09:41
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Life Alanya Şubesi Öğretmen Yok Bahanesi

12 Ekim 2023 11:13