Altier Academy Mağdur Oldum

02 Ocak 2024 14:04

Altier Akademi'den makyaj eğitimi aldım ve hiçbir ödemem kalmamıştı. Daha sonra kalıcı makyaja kayıt olmak istedim ve bir derse katıldım fakat memnun kalmadım ve devam etmek istemedim. Makyaj eğitimimde ödediğim son senedi kalıcı makyaja aktardıklarını sonradan öğrendim ve bu durumdan haberim yoktu. Kurstan memnun olmadığımı ve bir daha gelmeyeceğimi, senetlerimin iptalini istedim. Dilekçe yazmam gerektiğini söylediler. Dilekçeyi yazdım ve hiç gitmedim. Ancak üç sene sonra bana icra dosyası açıldığını ve bütün senetlerin toplamı üzerinden maaş haczi uygulandığını öğrendim. Sebebini öğrenmek için aradığımda bilgi almam konusunda geri dönüş bile yapılmıyor. Kayıt olmadan önce her şey güzelken, kayıt olduktan sonra 'iptal edemiyoruz, sizin probleminiz' demeleri kabul edilemez. Memnun olmadığım ve devam etmek istemediğim bir hizmet için cayma hakkımın olduğunu düşünüyorum. Dersine katılmadığım ve gitmediğim kurumun neden icrasını ve maaş hacziyle ödemek zorunda kaldığımı anlamıyorum, üstelik bu durum üç sene sonra gerçekleşti. Öğrendiğiniz şeylerde bir farklılık yok.

19 Ocak 2024 13:30 (Şikayetten 16 gün sonra)

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Altier Academy Kayıt İptali Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

09 Temmuz 2025 10:42

Eğitim Dondurma Talebine Ek Ücret İstenmesi

15 Ekim 2025 15:23

Eğitimde Tutarsızlık Ve İlgisizlik Sorunları

16 Kasım 2024 17:42
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Altier Academy Eğitimde Empati Eksikliği Ve İlgisiz Tutum

27 Aralık 2023 18:02