Filiz
18 Temmuz 2024 10:40

6 ay önce Mert Otomotiv Sultanbeyli’den bir elektrikli 3 tekerlekli motor aldım fakat motor 6 ay içinde 4 kez servise gitti. Son servisten geldikten sonra bindim ve daha 5 dakika gitmeden tekrar arıza verdi ve ben gecenin bir yarısı yolda kaldım. Arıyorum açmıyorlar. Yazıyorum, görüp cevap vermiyorlar. Ürününün arkasında durmuyorlar. Ve ben 6 ay içinde iki motor almış oldum. Onlardan son aldığım motor vitesli. Tank aldığımın ilk günü geldi ve ön tekerleğin vidasının biri yoktu ve tekerlek boşta dönüyordu. Video çekip yolladım, hiç oralı olmadılar. Onu yaptırdım. Sonra eğitim sahasına gittim kullanmak için. Durduğumda vites ikide idi. Bire almak istediğimde durur vaziyette iken zincir koptu. Tekrar aradım, cevap yok. Yazdım, cevap yok. Gittim yerine durumu anlattım. 'Halla halla nasıl olur?' diyorlar. Motoru geri iade etmek istedim, almıyorlar. Şimdi hem elektrikli motorum bozuk, gelip alıp bakmıyorlar hem de 20 gün önce aldığım motorun arkasında durmuyorlar. Bu durumdan çok şikayetçiyim. Demem o ki, Mert Otomotiv’den çok pişman oldum. Ben gerekirse artık Savcılığa ve Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim, başka çarem kalmadı.

18 Temmuz 2024 10:35

Sultanbeyli mert otomotivden 6 ay içinde iki tane motor aldım biri Yuki 3 tekerlekli elektrikli ve 20 gün önce aldığım altai tank s 50.6 ay önce aldığım 3 tekerlekli Yuki altı ayda 4 kez tamire gitti ve oldu denip aldığımda gece yarısı yolda kaldım ve iterek eve kadar getirdim. 20 gün önce aldığım altai tank s 50 ise geldiği gün baktım tekerleğin vidası yok onu yaptırdım iki gün sonra binmek istediğimde durdum vitesi 2 den bire almak isterken zincir koptu aradım açmadılar yazdım cevap vermediler defalarca aradım yazdım yok hiçbir şekilde cevap yok zincir'de kendim yaptırdım sonra yerine gittim mağduriyetimi anlattım nasıl olur dediler bu imkansız zincirin kopması dedim bna demeyin ürününüze deyin nasıl koptu diye lastiğin vidası yokken getirip bıraktınız video çektim yolladım size dedim. Demem o ki maalesef 6 ay içinde iki motor aldım ikisi de kusurlu ve sattıkları ürünlerin arkasında durmuyorlar ne yazık ki çok pişmanım mert otomotiv pişmanlıktır başka bir şey değil

CFMOTO Sultanbeyli Bayisinde Yetersiz Hizmet Ve İletişim Sorunları

Berat
03 Ekim 2024 17:25
Kamuran sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 10:23

Altai Servisi Garantisi Ve Yedek Parçası Olmasa Tek Motor Firması

08 Eylül 2024 23:44
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS SPONTİNİ125 Bitmeyen Sıkıntılar

Abdullah