Akın sonuçtan hiç memnun değil

"4 Mevsim Dondurma Gıda " Algida'nın Kalitesiz Açık Dondurma Sattı

15 Haziran 2024 20:42

Algı Maraş usulü 5 kiloluk dondurma aldık. Sade sütlü Maraş ve çilekli dondurmaya ne katmışlar ise bir top yer yemez ağızda bir yağ tabakası oluşturuyor. Biz de bir haftadır iade etmek için uğraştık ama maalesef 4 Mevsim Dondurma Gıda Paz. San. ve Tic. A.Ş. yetkili personeli gerekli ilgiyi göstermediler. Ürünü satınca bir sorun yok, ürün ayıplı olunca ara ki ulaşasın.

24 Haziran 2024 13:11 (Şikayetten 8 gün sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

25 Haziran 2024 22:12

Halen yetkili biri gelmedi ne kadar daha beklemek lazım sipariş olunca 24 saat için de geliyorsunuz.

26 Haziran 2024 13:22
4-mevsim-dondurma-gida-algidanin-kalitesiz-acik-dondurma-satti-3.jpg
4-mevsim-dondurma-gida-algidanin-kalitesiz-acik-dondurma-satti-2.jpg

Bugün gelip ilgili ürünleri teslim aldılar. Maalesef yerine ne ödeme iadesi yapıldı ne de başka bir ürün getirildi. Bayramdan önce bugün yarında diğerekten 15 gün beklettiler şimdi de incelenecek diye bekletiyorlar bu nasıl bir hizmettir anlamadım. Ürün geldiği gün biz ayıplı ürün diye aradık o gün geleseler 1 günlük bir durumdu. Bu kadar uzatılmaz ayıplı ürün var ise aynı gün ya da bir sonraki gün gelinip alınır sonuç itibari ile gıda ürünlerinde bu süreçler hızlı işlemesi lazım

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
29 Haziran 2023 23:40
Algida Çifte Dövülmüş Buzlu Ve Kumlu Dondurma
Algida Çifte Dövülmüş Buzlu Ve Kumlu Dondurma
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
29 Şubat 2024 16:53

Duygu
30 Haziran 2023 21:29
Talha sonuçtan hiç memnun değil

Talha
20 Mayıs 2024 23:28
Esra sonuçtan memnun

04 Temmuz 2024 22:05
"Hızlı bir şekilde geri dönüş sağlandı. Şok marketin dondurma reyonunun saklama koşullarına uygun olup olmadığı araştırılacak. Migros ta kullanmam için ürün değerinde kupon tanımlandı. Teşekkürler."
Algida Maraş Usulü Kalitesiz
Algida Maraş Usulü Kalitesiz