Ahmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Alevcasino'da Para Çekme Sorunları

Alevcasino'da Para Çekme Sorunları
02 Aralık 2024 12:57

Alevcasino hiçbir şekilde para vermiyor. Asılsız bir site. Parayı alırken hemen alıyor. Para çekmek için kimlikle selfie, kimlik ön arka yüz, ikametgah adresi, banka ekstresi, IBAN numarası gibi birçok şey istiyorlar. Hepsini yapmamıza rağmen durmadan başka şeyler çıkarıyorlar.

03 Aralık 2024 22:04

Alev casino ya üye olurken hemen üye olabilirsiniz ama hesabını silmek istediğinde hesap silmiyoruz hesap silme yok diyorlar ardında siz üye olurken şartları okuyup kabul etmişsiniz hesabınız S1linmcktr diyorlar ama üye olurken Hesabınızı silmeniz durumunda bonuşlarınız ve bakiyeniz geri gelmeksizin S1lncktr diyordu ama müşteri temsilcileri Hesap silme gibi bir özelliğimiz yoktu hesabı açarken hemen açıyorlar ama silme yok ve para yüklerken hemen yükleniyor çekerken Kimlikle selfie. Kimlik on arka resim. İkametgah adresi. IBAN numarası isim soy isim. 1haftalik banka ekstresi böyle bir site görmedim bir an önce hesabımın erişimini kapat1lacagni ama bilgilerin tamamı s1lnmiyecek söylediler Güvenilmez site

Ek
03 Aralık 2024 11:06

Ek
03 Aralık 2024 10:40 (Şikayetten 21 saat sonra)
Ahmet
Ahmet
03 Aralık 2024 21:57

Hesabımı tamamen silmek istiyorum fakat sizin ekip arkadaşlarınız hesap bloke olunablr ama kapatiliyacktr ve içindeki kişisel bilgilerimin silinmiyecgni söylüyor hesabımı ve içindeki kişisel bütün bilgilerimin silinmesini istiyorum

04 Aralık 2024 10:32

01 Ekim 2024 13:15

24 Temmuz 2024 11:58

Alevcasino Bonus Problemi Ve Kimlik Bilgisi Talebi

Jarvıs
29 Temmuz 2024 00:02

05 Ocak 2025 17:18
Seval sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2025 02:04
Kazandığım Parayı Vermiyorlar Kimlik Bilgilerimi İstiyorlar