Aksigorta Kart Koruma Sigortası İle İlgili Yaşadığım Sorunlar

Kubilay
15 Eylül 2024 00:24

Aksigorta'dan kart koruma sigortası yaptırmıştım. Yaptırırken herhangi bir dolandırıcılık vb. Gibi durumlarda kart korumanın sigortanın karşılayacağı söylendi. Akbank'a şikayetimi ilettiğimde ilgilenmedi, tazminat talep formu oluşturmama rağmen reddedildi. Aksigorta ise aylarca oyalayarak 6 ay sonra tazminat talebime red cevabı verdi. Fakat kısa bir mesaj ile aradığımda ve bugün de olmak üzere, sebebi ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Madem kartımın tazminatını karşılamayacaksınız, neden zorla arayarak şöyle imkan, böyle imkan diyerek sigorta yapıp her ay para kestiniz? Evet, o gün geldi. Denilen tüm evrakları hazırladım, savcılığa suç duyurusunda bulundum. Her şeyin her türlü ispatı elimde, neyin reddini veriyorsunuz? Aksigorta ve Akbank pişmanlıktır. Ben bu durumun peşini bırakmayacağım, gerekirse hakkımı mahkemede de arayacağım.

16 Eylül 2024 08:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle değerlendirmeye alınmış, incelemelerin başlatılması amacı ile kaydedilmiştir. Size özel müşteri danışmanınız sizi en kısa sürede arayacaktır. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

16 Eylül 2024 09:21

Sn. KUBİLAY K, Konu ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmiş ve son durum tarafınıza 16/09/2024 tarihli telefon görüşmesiyle sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

Osman sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 14:46
Cahit sonuçtan çok memnun