Özlem sonuçtan hiç memnun değil

AKD Kids Bornova Şubesi

14 Ağustos 2024 15:32

Geçen eğitim öğretim yılında 3 ve 2 yaş çocuklarımı çok isteyerek ve tüm koşullarımı, ki özellikle maddi koşullarımı zorlayarak, kayıt yaptırdım. Google yorumlar ve çevreden duyduklarım hep çok olumluydu. Deneyimlemesem gerçekten hala fikrim aynı olurdu. Bence okul sahibi aynı zamanda müdürü S***Hanım, geçtiğimiz yıllardaki başarılı öğretmen ve eğitim kalitesiyle kayıt almayı başarıyor. Kendisinin bakış açısı sadece ticari diyebilirim. Asla eleştiri kabul etmeyen ve bunu disiplinli olmasıyla açıklayan; küçücük bir çocuğa -kendi kızıma- tiksinerek bakabilecek yapıda bir eğitimci! Bizim için çok büyük bir şanssızlık, kayıp bir yıl oldu. Ama her şey de bir deneyim. Ve şunu da söyleyeyim, kreşlerin birçoğu artık Bilin gual (çift dilli) eğitim programına sahip. Sevgi ve saygının çok daha önem kazandığı günümüzde, çocuklarımızı emanet ettiğimiz okul kurucu ve öğretmenlerinin bu yaklaşımlarının açıkçası akademik zenginlikten daha kıymetli olduğunu düşünüyorum.

14 Ağustos 2024 16:50 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Özlem E.; Talebiniz üzerine takip süreci başlatılmıştır. En kısa süre içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Markalar Birliği Genel Merkez

17 Ağustos 2024 14:26
18 Ağustos 2024 11:40

Bir şeyi düzeltmek isterim. Kuruma yönelik Olumlu yaklaşımım ocak tatilinde öğretmen değişimi sonucu değişmiş, ilk olarak eleştirimi bazı sınıf velileri ile kurucu Sibel hanımdan randevu alarak yaptığımız toplantıda kendisine de ilettim. Eve gönderilen etkinlik kitabının sadece karalamalardan ibaret olduğunu söylediğimde Sibel hanım öğretmenimiz hata yapıp eve göndermiş diye cevapladı. Çocukların müfredatta öğretmen kaynaklı geri kaldığını ama kendisinin yıllardır bu işi yaptığını açığı ikinci dönem kapayacağını söyledi. Gün içinde yapılan etkinliklerden tutun da, yemek listesine kadar, ya da okul çantasına kirli çamaşırları koyup cuma okul bitimi okul ayakkabısını bu çamaşırlarla aynı yere koyulmasına kadar bir çok eleştiri yapıldı o gün o toplantıda. Daha ortada ne fiyat vardı ne de başka bir şey. Sonrasında da sizin eleştirimi yazarken anlatmamı istediğiniz spesifik olaylarda da psikoloğa da bir çok kez beni aramalarında ve uygulama üzerindeki yazışmalarımda eleştirimi dile getrdim. Sibel hanımdan uygulama yazışmalarımı isteyin lütfen. Ayrıca sibel hanımın da ocak toplantısı sonrası velilere ki -toplantıya katılan bazı velilere dikkatinizi çekerim- sitem ve bence profesyonel dışı mesajı da lütfen isteyip görün. Evet hala o gün kızıma tiksinerek baktığını düşünüyorum. Bu zaten kişisel bir söylem. Başka çocukları ve veliler adına bir gözlemden bahsetmiyorum. Sizden beklentim tarafsızlığınızı koruyup nasıl sibel hanımı aradıysanız beni de arardınız bende size zaman sırası olarak tüm yaşananları da anlatırdım. Ben dediklerimin şahitleriyle arkasındayım. Hala sınıfımızın çocuklarıyla kızım görüşmekte ve biz velilerde birlikteyiz. Bedava almayı teklif etseydi bir sibel hanım asla o kuruma yollamazdım çocuklarımı. Umarım siz marka yetkilileri de geçtiğimi yıllara aldanıp bu tarz hatalı cevaplar vermeyi bırakır, ciddi ve profesyonel yaklaşımlarla bizleri dinlersiniz. Konumuz çocuk unutmayın!

18 Ağustos 2024 11:57

Ahh şunu unuttum! Tüm bu gördüğüm eğitim dışında kalan süreçlere rağmen de, okulun son günü sibel hanım ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı iyi/ kötü geçen ayların hatırına çocuklarım adına bir hediyede gönderdim. Dediğim gibi siz neyi nasıl görmek istediğinizi önceden çerçevelendirdiğiniz için gerçekler hep bizlerin çıkardığı sorunlarmış gibi görülüyor. Umarım bir gün sizde olması gereken çizgiye gelirsiniz.

Ahmet
Ahmet

İki kızım da AKD Kids Bornova'da eğitim gördüler. Kurum kurucusuna karşı ifadeleriniz gerçekten büyük bir haksızlık. Tavrınız ne yazık ki niyetinizi belli ediyor.

Özlem

Sizin de yorumunuz niyetinizi ortaya koyuyor o zaman. Nasıl bu şekilde tavrım ve niyetimi sorgulayabiliyorsunuz ki! Siz bizim ne yaşadığımızı nereden biliyorsunuz? Ayrıca yorumlarımda her çocuğun farklı bir süreç deneyimlediğini, ve geçmiş yıllardaki bu güzel yorumlar yüzünden bu okula iki çocuğumuda emanet ettiğimi yazmışım. Demek ki bir şeyler olmuş, fikrim değişmiş. Ve bunu da yazmak istemişim. Siz güzel olan deneyiminizi lütfen okulun olduğu yere yazan ki sizin de niyetinizin gerçekten burda şahsıma değil de okula yönelik olduğunu anlayalım. Saygılarımla...

Kreşte Yaşanan Hayal Kırıklığı Ve Maddi Yük

06 Mayıs 2025 23:19
Elif sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2025 03:10