Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Özel Akbak Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Merkezi Yanlış İlaç Yanlış Tanı

10 Mayıs 2024 00:08

2 Mayıs akşamı ateşlenen kızımı doktora götürdük. Doktor, boğaz muayenesi sırasında kullanılan çubuk nedeniyle kızımın kusmasına sebep oldu. Serum takıldı ve dışkı testi yapıldı. Normalde üç gün içinde sonuçlanması beklenen test, beş dakika gibi kısa bir sürede sonuçlandı ve kabul edilemez bir teşhis konuldu. Antibiyotik tedavisine başlandı. Birkaç gün geçmesine rağmen kızımın sağlık durumu iyileşmedi. Başka bir doktora başvurduğumuzda yanlış teşhis ve yanlış ilaç kullanıldığı ortaya çıktı. Çocuklarımızın sağlığıyla oynanmasından dolayı çok mağdur olduk. Şu an hastalıktan ziyade yanlış ilacın yan etkilerini yaşıyoruz. Yaptığımız masrafların boşa gittiğini düşünüyorum. Sürekli değişen doktorlar nedeniyle sağlık hizmeti almakta güçlük çektik. Ayrıca doktorun yazdığı ilaç ve dozları hemşire tarafından yanlış ve eksik kaydedilmiş. Sağlık hizmetinizden memnun kalmadım ve gerekli şikayetlerde bulunacağım.

27 Ocak 2025 11:51
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2025 10:39

Hasta Değil Müşteri Gibi Görülen Bir Deneyim

13 Ocak 2025 19:03

23 Aralık 2023 22:13
Özel İlgi Çocuk Sağlığı Merkezi (Gebze) Hastane Ziyareti Karmaşası
Özel İlgi Çocuk Sağlığı Merkezi (Gebze) Hastane Ziyareti Karmaşası

Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi | Gebze Çocuk Acil Servisinde İlgisiz Ve Umursamaz Doktor Yaklaşımı!

08 Eylül 2025 00:10