Erol sonucu yetersiz buldu

05 Haziran 2023 14:39

Hayatımda karşılaştığım en niteliksiz kurumlardan birisi maalesef. Ancak buradaki şikayetim verdikleri eğitimin kalitesizliği, sürekli öğretmenleri değiştirmeleri ya da eğitim sürecindeki akla hayale gelmeyen bir dolu saçmalık değil.
Geçen yıl (2022) Temmuz'dan Ocak ayına kadar 2 dönem için Kadıköy şubesine kayıt yaptırdım. O zamanın fiyatıyla da 6750 TL'ye anlaştık. Kurs Ocak ayında bitti, inanılmaz kötüydü ve tam bir zaman kaybıydı burası ayrı. Tüm ödemelerimi günü gününe gerçekleştirdim, sonuçta anlaşmamız ortada. Üzerinden aylar geçtikten sonra şimdi bana kurum ve kurumun bağlı olduğu avukatlık bürosu durmadan tacize varan mesajlar atıyor;" ödenmemiş bakiyeniz var, ödeme yapılmadığı takdirde icra işlemleri başlatılacak" vs diye. Yaptığım tüm ödemeler, gönderdikleri hesap numarasına, tam olarak ve günü gününe aylar öncesinden yatırıldığı açıkça görülüyor. Bunu kontrol etmek artık 10 yaşındaki bir çocuk için bile çok kolay bir işlem.
Şimdi merak ediyorum bu kurumda muhasebesinden avukatlarına, idari işlerine bakan kişilerden eğitimlerini organize eden kişilere kadar işini doğru düzgün yapan bir Allah'ın kulu yok mu? Bir kurum hesaplarını kontrol etmeden, kendinden emin olmadan nasıl bir kişiye dava açacağını, icra yapacağını vs söyler aklım almıyor. Bu durum bile kuruluşun kalitesi hakkında yeterince bilgi vermiştir diye düşünüyorum. Umarım bu şikayetim orada iyi niyetle çalışan insanların işlerine daha özenle yaklaşmasını sağlar.

Erol
Erol

Konuyla ilgili yorumum üzerine kuruluşu temsilen İnci Hanım benimle iletişime geçti. Kendisinin yaklaşımı için teşekkür ederim. Yukarıda belirttiğim olay da ilerleyen süreçte bir daha tekrarlanmadı ve devamında herhangi bir problem yaşamadım. Kurum tarafından şikayette bulunduğum konu hakkında bundan sonra benzer durumlara hassasiyetle yaklaşılacağına düşünüyorum. Geri dönüşleri ve konuya yaklaşımları noktasında kuruma teşekkür ederim.

Akın Dil Eğitim Yetersiz Eğitim Ve Üslupsuzluk

22 Temmuz 2023 18:48
Emre sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 13:57
Mert sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 22:23
İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursları İzmir Gaziemir Şubesi 7 Aydır Hakkım Olan İadeyi Vermiyor. Kanıtlı!