Akabey Sürücü Kursu (Adana) Akabey Sürücü Kursu Kayıt Sonrası Hiçbir Şekilde Yardımcı Olmuyor

19 Temmuz 2023 13:19

Adana Akabey Sürücü Kursu kursa yazılmadan önce ders saatlerinizi istediğiniz şekilde ayarlarız deyip daha sonrasında hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.

B**bey size kolaylık sağlayıp sabah erken saatte yardımcı olurum hafta sonu yardımcı olurum diyor sonra çalışanları asla ayarlamıyor.

Ben özel sektör çalışanıyım iznim sıkıntı bana saatlerde yardım edeceğini söyleyip etmiyorlar ders haklarım yanıyor sınava giremiyorum tekrar tekrar para istiyorlar.

Bilal
Bilal

Öncelikle yaşadığınız durum için üzüntümüzü belirtmek isteriz. Kursumuzda ders saatleri için elimizden geldiğince esneklik sağlamaya çalışıyoruz; ancak yoğunluk ve resmi program nedeniyle her zaman tüm taleplere uyum sağlamak mümkün olamayabiliyor. Yine de hiçbir öğrencimizin ders hakkı yanmasın diye alternatif saatler ve telafi dersleri sunmaya özen gösteriyoruz. Daha detaylı bilgi için kurumumuzla iletişime geçebilirsiniz

Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Akabey Sürücü Kursu (Adana) Ders Eğitimleri De Direksiyon Sınavı Eğitimleri De Kocaman Bir Sıfır!

08 Ekim 2023 11:08

Yıldız Sürücü Kursu (Antalya) Sürekli Erteliyor