Vahi̇t sonuçtan hiç memnun değil

Aipactex Ve Binance Üzerinden Yaşanan Finansal Mağduriyet

Vahi̇t
27 Eylül 2024 12:35

Aipactex sahte bir site. Sosyal medyadan önce arkadaşlık teklifi ardından da coin alım satımı yapan https://h5 .aipactex.com/#/pages/base/index adresine kayıt olmak için ikna ediyor. Ardından kayıtlı olduğun hesaba Binance hesabından transfer yaptırılıyor. Binance bu sitenin sahte olduğunu belirtiyor ancak transfere de izin veriyor. Binance bu tür bir aracılığı yaptığı için suç işliyor. Gelelim Aipactex'e, önce para çekme ve transferde hiçbir sorun çıkarmıyor ama senden daha fazla para gelmeyeceğini anladıklarında problem çıkmaya başlıyor. Şu an yaklaşık hesabımda 205 bin USDT var bu miktarı çekebilmem için %6 daha para yatırmam isteniyor. Kısaca ne alabilirsek o kar mantığı ile yanıltmalarına devam ediyorlar. Bu sitelere para aktaran ve aracı olan başta Binance olmak üzere tüm siteleri esefle kınıyorum ve bu şikayeti yapıyorum.

27 Eylül 2024 12:45

Sosyal medya iOS, Binance aracılığı ile bir Aipactex ve CWA-Group-98 Telegram grubu coin sitesine giriş yaptık. İlk girdiğimizde Binance üzerinden para aktarımı yaptık, telegram kanallarına üye olduk. İlk günlerde günlük işlem yaparak paralarımız katlandı. Sonra at coini çıkacağını ve bütün paralarımızı oraya yatırmamızı istediler. Bizlerde öyle yaptık, iki hafta sonra çok ciddi miktarda paramız katlanmış olarak gözüküyordu. Ardından at conini satın dediler sattığımızda paramızı çekmek için talimat verdik fakat çekim işlemimiz iptal ettiler, paramızı çekebilmemiz için tüm paranın %6'sı kadar daha yatırmamızı istediler. Sonrasında telegram kanalındaki gruptan bizleri çıkardılar. Hiçbir muhatap bulunmuyor. Ben yaklaşık 50.000 bin $ kaybettim

27 Eylül 2024 12:54 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Bir sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 22:50
Mesut sonuçtan çok memnun

27 Eylül 2024 10:39

28 Eylül 2024 14:20

Rahman
18 Eylül 2023 10:51
Bolvadex.com Para Çekmek İstediğimde Sürekli Para İstiyorlar
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 12:40