Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hizmet Verilmemesi Kimseye Ulaşamamak

24 Haziran 2024 11:5914.752

Birkaç gün önce Samsun Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirilen kardeşim için görüş var mı diye sormak amacıyla 0362 231 18 70 numaralı telefonu aradım. Ancak telefonda konuştuğum kişi, görüş olup olmadığını bilmediğini söyleyip, argo kelime kullanarak telefonu yüzüme kapattı. İnsan en azından evet ya da hayır der.

Özlem
Özlem
5 Kasım 2024 08:36

Hiç kimsenin neler yaşadığını nasıl o dereceye geldiğini ve bırakmaya mecbur kaldığının sebebini bilemeyiz empati kuralım anne babası bakamamış hasta veya ıssız parasızdır büyük kardeş çocuğa nasıl baksın tek başına devletin bu konuda bakacak birine maddi destek vermesi lazım

9 Ekim 2024 20:08

Nasıl vicdanınız el verdi bırakmaya yazıklar olsun

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Çocuğum Gündüz Bakım Evine Alınmasını İstiyorum

Rumeysa
18 Mart 2024 00:1210.959

Aile, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne, Birçok yere e-posta gönderdim ancak henüz hala cevap alam...

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı %70 Engelim Var Ve 2,5 3 Yıldır Almış Olduğum Aylık Benden Alındı

22 Temmuz 2023 01:195.478

Ben Mehmet Uygar k*** 18 Temmuz 2023'de sosyal hizmetlerin vermiş olduğu sistem olan engelli başvurusu yapmak için Ispar...

Öne ÇıkanKonular

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kategorileri