Yenidoğan ASM İstanbul Şikayetçiyim

09 Ekim 2024 13:05

İstanbul Sancaktepe Yenidoğan ASM ne 8.10.2024 tarihinde kızımı götürdüm. Gidene kadar defalarca arayıp doktorumuz yok başka hekim bakar mi diye sormaya çalıştım fakat açan olmadı. Yine de gidip en azından bir doktor bakar ilaca başlarız hemen dedim. Fakat gittiğimde aile hekimimizin orada olmadığını neden aramadan gittiğimi sordular bende arama kaydımı gösterip saat kaçta kaç kere aradığımı fakat açmadıklarını söyleyip uzatmadan başka bir hekim bakar mı rica etsek dedim bakmazlar dedi yine de sormak için en yakınımdaki doktor *** beye gittiğimde daha ağzımı açmadan ben sana bir şey yapamam dedi ters ve azarlar bir şekilde. Bende 5 dakikanızı almaz bari ilaç yazın alalım dedim kovar bir şekilde tepki verdi. Her yer pislik içinde sekreter hanımların zaten havasına diyecek lafım bile yok sanırsınız 10 yıl tıp okumuşlar. Aynı şekilde sağlık bakanlığınıda arayıp şikayet edeceğim. Sağlıkçıya şiddete hayır tabii ki ama insanların sabrıyla oynamayın. Boş boş telefonla uğraşmak yerine 5 dakika hasta bakılabilir.

Aile Sağlığı Merkezinde Randevu Krizi Ve Yanıltıcı Bilgi

20 Kasım 2024 01:23
Aile Sağlığı Merkezinde Randevu Krizi Ve Yanıltıcı Bilgi
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 13:10

01 Şubat 2024 13:14