Çiğli 9 No.lu Balatçık Sağlık Merkezi Doktordan Şikayetçiyim!

21 Ağustos 2024 11:34

Dr. **** staj için gerekli olan test ve tahlillerim için gitmiştim. İsmini büyük harfle yazmam bile diğer hekimlere saygımdandır. Ben insana böyle bir köpek muamelesi görmedim. Ben bu kişiyi kesinlikle bir doktor olarak görmüyorum. Kendisi çok gergin ve asla işini düzgün yapamayan biridir. Gereken kurum ve mecralara da bildireceğim. Gerekirse dava bile açacağım. İşine gelmeyen hastaları da kayıttan çıkartıyor. Kesinlikle bunu yapmaya hakkı yok. Hasta sayısına göre maaş aldıklarını ben de bir sağlık personeli olduğum için biliyorum. Her hastadan kazandığı paralar kesinlikle hak edilmiş alın teri değildir. Onun için verdiğim her saniyeye acıyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Hatice
Hatice

Bende S*** B*** Dr. Şikayetçiyim Çiğli balatçık tarafına yeni taşındım. Ve kaydımı aldıramadım hemen. Sağlık ocağına gittim bugün 12 yaşında kızım rahatsız olduğu için öksürüyordu nefes zor alıyordu rahatsızlığından dolayı muayene ettirmek istedim. Girişteki yardımcı bir bayana durumu anlattım misafir fişi alacaksınız dedi aldım sıramı bekledim daha sonra S*** hanımın odasına girdim ve durumumu anlattım maalesef bakamam şehir dışından gelenlere bakıyorum ben misafir olarak ddi tamam ddm peki kaydımı şimdi hemen aldırsam ya da bu seferlik baksanız dedim algılamıyormusunuz bakamam hem de bugün doluyum dedi. Bu nasıl bir doktor ya Allah aşkına vicdan merhamet olur. Sanki her şey Türkiye'de ya da sağlık ocaklarında dört dörtlük isliyorda bir kere kızıma bakarsa etik olmayacakmış hallere girdi. Bu doktorun acilen gitmesi gerek

Melisa
Melisa

Doktoru, Sevcan Başol, ismi çıkmamış. Ben böyle bir doktor görmedim. Anlattıklarınıza katılıyorum

Aile Sağlığı Merkezleri Doktor İlgisizliği

29 Ocak 2025 15:13