AGT Marka Döşemelerde Esneme Ve Yükselme Sorunu

18 Ekim 2024 16:40980
Fatma'nın Teşekkür Mesajı
Makbule Hanım a bu süreçte yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Bireysel iletişim, müşteri memnuniyeti ve kibarlığı sayesinde süreci daha huzurlu atlattım

Nisan ayı içerisinde evimin koridoru AGT marka ile döşenmiştir. 2 ay sonra Haziran ayı içerisinde döşemelerin iki farklı yerinde yukarı doğru esneme ve yükselme meydana gelmiştir. Tüm iletişim çabalarıma rağmen sorunum çözülmedi. Gerçekten de yaşayan ve nefes alan bir döşeme almışım. Evin içinde üzerinde yürüdükçe ses veriyor bize

19 Ekim 2024 12:19

Genel merkezden sorumlu bir bayan ile iletişim halindeydik. Bu bayan Zonguldak merkez bayiye durumu iletip usta yönlendireceklerdi. 1 aydır haber bekliyorum. Zonguldak merkez bayiden aranmadım. Merkez bayi sorunumun Zonguldak merkez bayi tarafından ücretsiz bir şekilde çözülüp tadilatı yapacaklarını söyledi. Ancak arayan soran yok

14 Kasım 2024 17:43

Sorunum çözüldü ve problemli laminatlar yenileri ile değiştirildi

15 Kasım 2024 11:24

AGT Parke Kısa Sürede Soyulma Sorunu Ve Mağduriyet

Gül
15 Haziran 2025 18:234.387

Yaklaşık 1 sene önce evime AGT parke döşettim. Daha 1 yıl olmadan yüzeyi kağıt gibi soyuldu. Ben yıllardır başka marka p...

AGT Parke Kısa Sürede Soyulma Sorunu Ve Mağduriyet
1 Destek

AGT Ağaç Sanayi Parke Birleşim Yerlerinde Açılma

Banu
24 Ağustos 2023 18:105.826

"Gamze hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederiz inşallah bir daha sıkıntı yaşamayız"

Eda
23 Nisan 2024 17:396.862

"Kerem bey ve Makbule hanıma çok teşekkür ediyorum. Ayrı ayrı iletişime geçtik, çok nazik ve kibar bir şekilde şikayetimi dinlediler ve çok kısa bir sürede çözüme ulaştırdık. Ürünlerinin arkasında durup yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptılar. Tekrar çok teşekkür ediyorum"