13 Temmuz 2023 15:393.894

Adres İnci adlı firmanın Feriköy Şişli mağazasından 2023 ayı Şubat ayında yatak odası takımı sipariş ettik.
Yatağın bazalı olması için ayrıca fiyat farkı çıkartıldı, para istendi. Tamam dedik. Tüm ödemeyi baştan yaptık.
Mart ayında kuruluma gelindi. Kurulum sırasında pek çok aparat eksik çıktı. Kurulum yapan personeller kendi yanındaki malzemelerle kurulum yaptı. Yatağın bazası ise hiç gönderilmemişti. Bu yüzden bazanın kurulumu yapılmadı.
Firma yetkilisi ile görüştük. Bazanın gönderilip taktırılacağını belirtti. Bir süre sonra baza kurulumu için personeller geldi. Bazanın çerçevesini yaptılar. Ancak bu kez de bazanın zemin suntasını getirmemişlerdi. Bazanın zemini boş olduğu için bazayı hiç kullanmadık.
Firma yetkilisi ile görüşüp kurulumun tamamlanmasını istedik. Bize eksik suntaların gönderilip kurulumun tamamlanacağı söylendi. Ancak bu süre içinde sorunu çözmediler. Ve çözmek için de hiçbir girişimde bulunmadılar.
Hatta o kadar rahatlar ki firma yetkilisi mesajlarımıza cevap dahi vermiyor artık.
Bu firmadan malzeme alırken defalarca düşününüz.
Bize yaşatılan mağduriyet umarım sizlere yaşatılmaz.

1 Destek

27 Mart 2024 01:162.725

Bu satıcıya bebek odası takımı yaptırdım. Haziran ayında sipariş verdim ve eylülün ilk haftası için teslimat sözü verild...

1 Temmuz 2024 17:41906

2022 yılında Sinan Özen Mobilya'dan aldığımız mobilya takımının kurulumu yapıldıktan sonra ürünleri inceledik. Konsol ka...

1 Destek