Kenan sonuçtan hiç memnun değil

AdaWall Ton Farkı Bulunan Ürün

14 Temmuz 2023 20:10

Almış olduğum 8 rulo adawall duvar kağıdının 4 rulosunda ton farkı olduğu ve ton farkının duvar kağıdı ustası tarafından da tescil edilmesinden sonra firmaya da aldığım malzemeciye de durumu ifade ettim. Ürünün parasının iade edilmesini talep ettim fakat iki ay oldu arayan soran yok tabii ki. Ama alırken Parasını tıkır tıkır ödettiler. Çözüm için aradım konuştuk döneriz dediler. Bekle bekle bekle. Bakalım neler olacak.

17 Temmuz 2023 22:51

Bunlarda birkaç fotoğrafı

İbrahim
İbrahim

Adaval rüzgarlı şubesinden beğendiğimiz duvar kağıdının şubede bir rulo kaldığı devamının Adana merkezlerinde olduğu ve kargo ile devamının geleceği söylendi 4 gün sonra kargo ürünler geldi duvar kağıtlarında desen ve ton farkı olacağı aklımıza bile gelmedi usta kağıdı uyguladıktan sonra ton farkı çok belli oldu ve tüm emeklerimiz ve paramız boşa gitti rüzgarlı şubesine gittik ve sorunu anlattık hiçbir şey yapmayacaklarını ve istediğiniz yere şikayet edebilirsin iz dendi çok üzüldük mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz olmadığı takdirde Tüketici Hakları mahkemesi ve devamında CİMER e ticaret Bakanlığına tüm sosyal medya mecralarına tek tek baş vurup mağduriyetimiz giderilmesini sağlayacağım bilgilerinize.

AdaWall Ton Farkı Bulunan Ürün
adawall-ton-farki-bulunan-urun-4.jpg
adawall-ton-farki-bulunan-urun-3.jpg

Şahin
29 Eylül 2023 17:51
Dilay sonuçtan hiç memnun değil

Dilay
27 Kasım 2024 11:34