Adalet Bakanlığı Tokat Çamlıbel Cezaevi Kurulu

20 Nisan 2024 19:48

Ben Tokat Çamlıbel Cezaevi'nde yatmakta olan h**** Ş******'ın kızıyım. Çamlıbel Cezaevi kurulu, babama iyi hal vermiyor, lütfen yardım edin. İftira sonucu hiçbir belge sunulmadan babam cezaevine alındı. Pandemi dönemine denk geldiği için dört aydan fazla süre cezaevinde kaldı ve daha sonra tahliye oldu. Dört yıldan fazladır dışarıda ve hiçbir olaya karışmadı. İfade için savcılıktan çağrıldığında kendi özel aracıyla savcılığa gitti ve tekrar cezaevine alındı. Kurula çıktığında, cezaevine yeni girmiş ve kimseyi tanımayan birisi gibi 'etkinliklere katılım sağlamıyor' ve 'geleceğe dair planı yok' gerekçeleriyle üç ay ceza aldı. Bu üç ay içinde kitap okumaktan spora kadar her etkinliğe katılan, disiplin cezası almayan ve dışarı çıkmak için gün sayan babama, mahkeme kararında tutuksuz yargılanması kararı verilmesine rağmen, cezaevi kurulu iyi hal verip serbest bırakmak yerine aynı gerekçelerle üç ay daha ceza verdi. Gerekçeler yine aynıydı. Her şeyi ve herkesi bir kenara bırakarak, sadece babamın durumunu düşünüyorum. Hazırlık yapan, oğlunun askerliği için hazırlık yapan bir babanın nasıl hayali olmaz? Bütün hayallerimizi yarım bıraktılar. Babamın kolunda çatlaklar var ve rahatsız. Bütün ödemeler öne çekildi. Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşıyoruz ve durumumuz perişan. Lütfen sesimizi duyun.

20 Nisan 2024 19:31

Merhabalar ben tokat Çamlıbel cezaevine yatmakta olan h. Ş kızıyım Çamlıbel cezaevi kurulu babama iyi hal vermiyor lütfen yardım edin. İftira sonucu belge bile sunmadan babamı cezaevine aldılar pandemi dönemine geldiği için 4 ayı aşkındır cezaevinde kaldı daha sonra tahliye oldu 4 yılı aşkındır dışarıda ve hiçbir olaya karışmadı. İfade için savcılıktan çağrıldı kendi özel aracıyla savcılığa gitti ve tekrar cezaevine aldılar kurula çıktı ve cezaevine yeni girmiş kimseyi tanımayan birisine etkinliklere katılım sağlamıyor geleceğe dair planı yok gerekçesiyle 3 ay verdiler 3 ay içerisinde. Kitap okumadan spora kadar her etkinliğe katılan disiplin cezası almayan dışarı çıkmak için gün sayan mahkeme kararında tutuksuz yargılanması verilen babama cezaevi kurulu iyi hal verip serbest bırakmak yerine aynı gerekçelerle 3 ay daha verdi. Gerekçeler yine aynı. Her şeyi herkesi geçtim benim sözüm için hazırlık yapan, oğlunun askerliği için hazırlık yapan bir babanın nasıl hayali olmaz. Bütün hayallerimizi yarım bıraktılar. Babamın kolunda çatlaklar var rahatsız bütün ödemeleri öne çekildi çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşıyoruz perişan olduk lütfen sesimizi duyun

Adalet Bakanlığı Yardımcı Olun

30 Haziran 2024 23:23