Adalet Bakanlığı Kardeşim Cezaevinde!

02 Ocak 2024 16:02

Kardeşim, madde bağımlılığından dolayı para almak üzereyken kendi şikayetimle polislere yardımcı olarak evde yakalanmasını sağladım. Bu olaydan ötürü aramız çok kötü; ancak annem ve babamın anlattığına göre psikolojisi gerçekten kötü durumda. Kendi kendine konuşuyor ve 'onu bunu öldüreceğim', 'görüş günü içeride ayaklarımı kesiyorlar' gibi ifadeler kullanıyor. Ruhsal olarak çok yıpranmış durumda. Cezaevinde dilekçe yazmamızı söylediler. Ailem yazmış ve dilekçede 'bu çocuk birini öldürür ya da kendi canına zarar verirse sorumlusu sizsiniz' diye belirtmiş. İşin garibi, dilekçelerden sonra kardeşim Balıkesir'den Edirne'ye sevk edildi. Defalarca yazıyorum, yetkili kişiler kim olursa olsun, bu yazıları okuyan kimse, kardeşimin akıl sağlığının iyi olmadığını ve bu durumun kısmen gardiyanlar tarafından da bilindiğini lütfen dikkate alın. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. T**k****, 02.01.2024 tarihinde Edirne'ye Balıkesir tarafından sevk edilmiştir. Tam bilgilerim olmasa da, kendisini ben yakalattığım için benimle görüşmüyor. Ne zaman dilekçe yazsak, cezaevi ertesi gün onu başka bir cezaevine sevk etmiş.
Dilekçelerimizin dikkate alınmasını ve gerekenin yapılmasını istiyorum. Kolay gelsin.

Firdevs
Firdevs

Denetimli serbestliği ne bir kere gtmemis babam ve kalan 2sene cezası var nasıl dilekçe verip onu oradan kurtarabilir lütfen banada yardımcı olun zaten hasta babam Silivri açık cezaevinde ne olur bana yardım edin

Adalet Bakanlığı Yardım İstiyoruz!

20 Aralık 2023 11:35

Adalet Bakanlığı Akseki T Tipi Cezaevi'nde Yaşanan Sorunlar!

23 Haziran 2025 13:33

Adalet Bakanlığı Ceza Evi İşkencesi