Acıbadem Hastanesinde MR Çekimi Bir Senede 5 Kat Fiyat Artışı

06 Eylül 2023 21:59

14 sene önce Prof. Dr. *** ***  tarafından kızım ameliyat edildi her sene MR çektirip kontrole gitmekteyiz, başka yerlerde çekilen MR kabul etmiyor Acıbadem de çektirip muayeneye gidiyoruz her sene, * *** in hastası olduğumuzdan MR çekiminde indirim yapıyorlar (başka yerlerde daha uyguna çektiremeden dolayı mağdur olmamak için ) tabi sağlık olunca hiçbir şey düşünmüyoruz

MR ücreti her sene enflasyona paralel artıyor geçen sene yaklaşık 2.200 TL'ye çektirdiğimiz MR 'dan 13.338 TL istediler ben şaşırdım ne oldu da 5 kat arttı ne dediysem olmadı yarında muayene olacağından (4 ay önce randevu alabiliyoruz) mecburen ödedim, tamam her şeyin fiyatı artıyor ama 5 kat değil sağlık mecbur olduğumuzdan fedakarlık yapmak durumunda kalıyoruz bizde oraya gelen gelir seviyesi yüksek kişilerden değiliz hoca başka yerde çekimi kabul etmediği için geliyoruz, emekli kişiyim her kes hakkını alsın ama bu kadar fiyat artışı da olmaz, yazık yazık.

06 Eylül 2023 22:37

11.338 TL olacak

07 Eylül 2023 07:43 (Şikayetten 9 saat sonra)

26093211 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

07 Eylül 2023 17:49

Hoca mız başka yerden MR istememesinin sebebi istediği kalitede çekim olmaması, yanlış anlamaya sebep olmayayım.

14 Eylül 2024 13:37
Merve sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 15:35

Acıbadem Hastanesi Kategorileri