Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Doktor, Konuşulandan Farklı, Geçici Tedavi Uyguladı!

14 Temmuz 2023 22:51

Doktor **** ile hidrodiskektomi (su jeti) bel fıtığı için L4-L5 arası fıtıkları parçalanarak alınması şeklindeki kalıcı tedavi için anlaştık. Tekrar nüks olmayacağı, iki omur arası fıtıkların hepsini çıkaracağı gibi tamamı sözlü, bana söz ve garantiler verdi. Ameliyathaneye kadar gayet kibar olan ****'ın işlem sırası ve sonrasında tavır ve ifadeleri değişti. Odamda acı içindeyken zorla yatağı kaldırıp beni kaldırmaya çalıştı. İşlem sonrası 'bu seni 4-5 sene götürür' dedi. Fıtıklarımın alınması ve nüks olmayacağı sözlü garantisi verilmişken bu ifadeyi anlayamadım. İlk fırsatta MR çektirip beyin cerrahım ile görüşeceğimi söylediğimde en az 1 sene sonra MR çektirmemi söyledi. 2 hafta sonra işlem sonrası ilk MR ile beyin cerrahıma başvurduğumda fıtıklarımın yerinde olduğunu, ameliyat sonrası bana verilen belgelerin bir şey ifade etmediğini, en önemlisi ameliyat raporunun eksik olduğunu söyledi. Yazılanlara göre girişimsel ağrı tedavisi denen sadece ağrı dindirici, geçici bir işlem yapıldığı anlaşıldı. *****'a fıtıkları almak üzere anlaştığımızı ancak MR sonucunda yerinde durduklarını söylediğimde 'ben onları alırım demedim' ifadesini kullandı. Bütün yaşananlar üzerine Acıbadem Ataşehir Hastanesini arayarak şikayetçi olduğumu bildirdim. Toplam iki sefer yapmış olduğumuz görüşmelerde hastane bana okuma fırsatı bile verilmeden acılı halimle imzalatılan kağıtlarda yazılanlara göre her şeyin yolunda olduğu, yazılan tedavilerin verildiğini söyledi. Hastaneye ödediğim paranın karşılığında fatura istememe rağmen avans makbuzu ile gönderildim. Doktor *****'a ödediğim meblağ için de fatura isteğimi defalarca iletmeme rağmen çoğunluğu Proforma fatura olan eksik meblağlı iki parça fatura tarafıma gönderildi. Üstelik ödemeyi yaptığım asistanı tarafından fatura talebimde sanki suç işliyormuşum gibi 'doktor bey kesilen faturalardan vergi ödüyor' gibi eksik fatura kesilmesinin kendince haklılığını ortaya koyan ifade kullandı.

15 Temmuz 2023 11:46 (Şikayetten 12 saat sonra)

25437988 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Acıbadem Hastanesi Kategorileri