Abdi İbrahim Risonel Burun Spreyi Ambalajı Kalitesiz

Abdi İbrahim Risonel Burun Spreyi Ambalajı Kalitesiz
24 Ocak 2024 13:3612.622

Rinocin burun spreyi gramaj olarak zaten çok az etken madde içeriyor (yüzde 0,05), bir de kötü ambalaj eklenince spreyin ancak yarısını kullanabiliyorum. İçi gözükmeyen bir ambalaj var; ancak saklayınca dolu olduğu anlaşılabiliyor. Başka bir burun spreyi ambalajına koyunca kullanılabiliyor. Firmanın daha iyi ve kaliteli ambalaj ile satış yapmasını istiyorum.

24 Ocak 2024 14:24 (Şikayetten 48 dakika sonra)

24 Ocak 2024 14:45
Eki aç

Abdı İbrahim ilaç lütfen sonuç hakkında bilgi verin benim istediğim sonuç fotoğraf yolladığım gibi bir şişe ve sprey olsun devrim hayırlı işler dilerim

26 Ocak 2024 14:58

Herhangi cevap alamadım üstü kapalı sözler çözüm yok Çözüm istiyorum

26 Ocak 2024 15:02

Sayın İlgili, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz, konuyla ilgili yetkili birimimize incelenmesi ve gerekli durumlarda işlem yapılması için iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Abdi İbrahim Bu cevap mı sonuç istiyorum sonuç üstü kapalı sözler başından savmak değil incelediniz sonucu ne oldu somut bir şey söyleyin!

29 Ocak 2024 13:32

Sayın İlgili, Risonel ürünü ile ilgili ambalaj önerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Değerli önerinizi dikkate alacağımızı bilgilerinize sunar, ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi ve hassasiyetiniz için tekrar teşekkür ederiz. Sağlıklı günler. Abdi İbrahim

Aysen
Aysen
1 Nisan 2025 14:53

Spreyin başlığı değişmeli. Püskürtmeli olmalı. Allergoit miydi neydi. O sprey başlığından olmalı. İyi Günler Umarım göz önünde bulundurursunuz

Münevver
Münevver
15 Ocak 2025 10:53

Risonel Burun spreyi ambalajı söylendiği gibi kalitesiz. Ürün bitmemiş olduğu halde kullanamıyoruz. Parasını verip satın aldığımız ürünün tümünü kullanabilmeyi beklememizin normal olduğunu düşünüyorum. Bir yıl sonra hala aynı basit sorunun devam etmesi hastalarınıza/doktorlarınıza verdiğiniz değerin işaretidir. Ve lütfen bu şikayete basmakalıp hazır şablonla cevap verecekseniz vermeyin. O cevabı diğer şikayetçiye verdiğiniz yanıttan okudum zaten.

World Medicine Beklomil Burun Spreyi Yarısından Çoğu Boş

Merve
29 Ağustos 2024 17:326.910

Ürünün yarısından çoğu boş daha öncesinde böyle bir durumla karşılaşmadım eczaneye sorduğum da böyle geliyor bize diyor....

Ezgi
4 Ağustos 2024 10:098.988

Beklomil burun spreyi şişesinin yarısından fazlası boş çıktı, World Medicine ilaç firmasına bağlı beklomil burun spreyi ...

1 Destek

Öne ÇıkanKonular