M. Yasa sonuçtan hiç memnun değil

Abdi İbrahim Bir Doktoru Nasıl İcralık Eder?

13 Temmuz 2024 01:00

Merhabalar, yıllar öncesi olan ve Abdi İbrahim firmasından herkesin kulak arkası yaptığı bir konuyu herkes bilsin diye yazıyorum. Ne kadar ciddiyetsizlikle Abdi İbrahim firması yöneticilerinin bilmesi ve anlaması için şikayetvar'a yazıyorum. Bütün belgeler elimdedir. Abdi İbrahim sayın yetkilisi, ben İstanbul Güngören ilçesinde Haznedar ASM'de görevli aile hekimiyim. 06/07/2020 tarihinde ASM'nin rutin denetiminin olduğu gün, denetim ekibi denetimini yaparken eşim eksik olan bir ilacı almak için benim arabamla başka bir ASM'ye gitti ve dönüşte Haznedar ASM'nin bulunduğu Sakarya Sokak'ta bir kaza yaptı. Denetimde zaten stresli zaman geçirdikten sonra kapıya çıktım ve eşimin kaza yaptığı karşı taraftaki sürücünün Abdi İbrahim firmasında mümessillik yapan R***** E***** olduğunu öğrendim. Kaza ile ilgili bilgim yoktu ve eşim ile karşı taraftaki R***** Bey beyanlarını söylediler ve R***** Bey ifadesini tutanağa yazdı. Ben de okumadan güvenerek aracım çizilmiş dedim ve yazdım. Öğleden sonra servise gittiğimde R***** Bey'in kenarda durduğunu ve eşimin onun üzerine gidip onun tamponunu çizdiğimi belirten ifadesine dikkatimi çektiler. Öğleden sonra 3 gibi R***** Bey'i arayıp olayın farklı yansıtıldığını, olayın senin durmanla olmadığını, bunu düzeltmemizi istediğimde bana cevabı 'Hocam, ben evrakları verdim. Değiştiremem, zaten firma gözünün üzerinde kaşın var diyor, o riske giremem, ben evrakları düzeltemem, kendimi riske atamam' dedi. Ben de tutanağı getirmesini ve fotokopiyi almayı unuttuğumu söyledim. R***** Bey de 16 gibi geldi Haznedar ASM'ye. Bana tutanağın fotokopisini verdi. Ben de müdürü F***** T**** ile görüşmek istedim. R***** Bey müdürü F***** T****'yı aradı, kendisi ile görüştüm telefonda. Bana F***** Bey'in dediği aynen şu: 'Abdi İbrahim'in araçları kiralık ve kaskoları yok. 1500 TL'nin üzeri her kazayı mümessil arkadaş kendisi ödüyor, o yüzden tutanağı değiştiremeyiz. Abdi İbrahim firması kiralık olarak kaskosuz kiraladı.' Ben de 'Türkiye Cumhuriyeti'nde kiralık hangi araç kaskosuz ve mümessile nasıl ödetilir?' dediğimde, 'Öyle uygun olsun diye kaskosuz araçlarımız, yapacak bir şey yok' dedi. Ben de 'Tamam, yapacak bir şey yok ise benim Haznedar ASM olarak yapacaklarım var, bu Abdi İbrahim firmasına yansırsa siz de kusura bakmayın' dedim. Firmanın prensipleri bu dedi. Ben de şaşırdım ve bunu siz Abdi İbrahim yöneticileri ile paylaşmak istedim. Merak ettiğim birkaç sorun: Gerçekten Abdi İbrahim firmasının araçları kaskosuz ve bütün masrafları mümessil mi ödüyor?

14 Temmuz 2024 21:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz, konuyla ilgili yetkili birimimize incelenmesi ve gerekli durumlarda işlem yapılması için iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Abdi İbrahim

M. Yasa
19 Temmuz 2024 23:06

Gayet lakayıt bir firmadan kendine yakışır bir yanıt şikayetimin sonuna kadar belgelerle arkasındayım.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Abdi İbrahim Benzinlikte Şirket Arabasıyla Ters Yönden Gelip Duran Aracıma Çarptı

Gamze
03 Temmuz 2024 14:19
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
08 Eylül 2023 11:21
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Abdi İbrahim Kullandığım İlaç Sonrası Ciddi Göz Felci Ve Mağduriyet

Tunahan
08 Ağustos 12:06
Abdi İbrahim Kullandığım İlaç Sonrası Ciddi Göz Felci Ve Mağduriyet

Naprosyn CR 750 Mg Yan Etkileriyle Yataktan Kalkamıyorum!

Hatice
03 Mart 17:54
Naprosyn CR 750 Mg Yan Etkileriyle Yataktan Kalkamıyorum!

İlaç Kutusunda Karekod Eksikliği Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Pınar