Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Abdi İbrahim Benzinlikte Şirket Arabasıyla Ters Yönden Gelip Duran Aracıma Çarptı

03 Temmuz 2024 14:19

30.06.2024 saat 15:05'te arabama benzin almak için İzmir Bornova otobanında bulunan Shell benzin istasyonunda durdum. 35 *** 029 plakalı Abdi İbrahim ilaç şirket arabasını kullanan d** t*** k** isimli personel ters yönden istasyona girip duran sıfır arabama çarpıp geçti. Kornaya basıp durdurdum.

Olayın şokuyla 'Sen bana mı çarptın? ' diye sordum. Lakayıt ve dalga geçer tavırda 'Evet, çarptım.' diyerek güldü. Alkollü ya da madde kullanımından şüphe duyduğumuz sürücünüze 'Alkollü müsün? ' sorusunu sorduğumuzda yine dalga geçer gibi 'Evet.' cevabı verdi. Bu şekilde kurumsal bir firmada böyle bir personel nasıl yer alır? Ve altına araç nasıl verilir?

Ters yöne benzin istasyonuna girip, aracıma çarpıp karşımızda alay eder vaziyette bizi tavırlarıyla iyice tahrik etti. Sizin gibi kurumsal bir firmanın adını bu tarz altına şirket arabası alıp nasıl davranacağını bilmeyen, şirket arabasını önemsizce kullanıp, para verip emek harcamadan altına verdiğiniz arabayı bilinçsizce kullanan, bizim ne zorluklarla aldığımız arabaya çarpıp bir de alay eden personellerle çalışmanız çok üzücü.

Yaya da olabilirdi ki sonuç maddi değil manevi de olabilirdi. Kaza yaşanabilir ama çarpıp dalga geçer gibi tavırlar hazmedilir gibi değil. Konuyla ilgili tarafıma dönmenizi rica ediyorum. Kamera görüntüleri ve görgü tanığı mevcut. Gerekirse konuyu CİMER'e vb. Tüm mecraya duyuracağım.

Gamze
Gamze
03 Temmuz 2024 14:25

Ayrıca şahısa alkol testi yapıldı ve sonuç 0 promildi. Durduk yere dalga geçercesine alkollüyüm dedi. Bir kusura bakmayın yanlışlıkla oldu demek yerine empati yapamadığı için bizim gerginliğimizden dolayı gülerek tepkiler vererek bizi daha da gerdi. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

04 Temmuz 2024 15:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz, konuyla ilgili yetkili birimimize incelenmesi ve gerekli durumlarda işlem yapılması için iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Abdi İbrahim

M. Yasa sonuçtan hiç memnun değil

Abdi İbrahim Bir Doktoru Nasıl İcralık Eder?

13 Temmuz 2024 01:00
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 11:21

İlaç Kutusunda Karekod Eksikliği Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

23 Ekim 2025 12:28
ilac-kutusunda-karekod-eksikligi-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-1.jpg
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Abdi İbrahim Kullandığım İlaç Sonrası Ciddi Göz Felci Ve Mağduriyet

08 Ağustos 2025 12:06