A&S Grup Denizcilik A&S Group Denizcilik

25 Mayıs 2024 17:356.764

A&S Group Denizcilik Maltepe/İstanbul'da bulunan, tamamı bayandan oluşan firma, insanları mağdur etmek amacıyla kurulmuştur. Sizi reddedemeyeceğiniz maaş ve şartlarla ikna edip, çeşitli yalanlarla normal kurs ücretinin 3-4 katında paranızı alıp kursa gönderiyorlar. Belgenizi aldıktan sonra, farklı firmalarla görüştürüp, apayrı anlaşmalar ve ücretlerle çalıştırmaya çalışıyorlar. Kurs bitince ise telefonlarınıza cevap vermiyorlar. Buradaki amaç, kursa başlayana kadar sizden belirledikleri rakamları alabilmektir. Ben de bu mağdurlardan biriyim ve yargı yoluna başvuracağım. Bu yaptıklarının cezasını almaları için elimden geleni yapacağım. Aynı şekilde mağdur arkadaşlar bana ulaşabilir; elimde bütün bunların video kanıtı vardır. Bizim canımızı yaktılar, bari bizden sonrakileri yakmasınlar.

Mesut
28 Mayıs 2024 12:54

Arkadaşlar yargı yoluna başvurduk herkes bireysel olarak savcılığa ifadesini verdi bilgi belge ve video kayıtlarımızı sunduk kişiler hakkında bu durumdan kim mağdur ise bana ulaşsın her konuda yardımcı olabilirim

Yorumlar(12)

3 Nisan 16:55

***** bey acaba hala yardımcı oluyor musunuz?

8 Haziran 2025 23:35

Merhaba bunlar beni de bugün aradılar. Yani bunlar gerçek değil mi? Gemide çalışacaksın dolgun maaş falandan bahsettiler. Lütfen bilgilendirin beni de

26 Şubat 2025 12:15

Ben başvuru için yoldayım

25 Eylül 2024 20:20

Mesut bey size nasıl ulaşabiliriz iletişim numarası alabilir miyiz

31 Ağustos 2024 21:14

Bana da ulaşırsanız iyi olur bende aynı durumdayım

6 Ağustos 2024 21:25

Ben de tam yapmayı düşünüyordum. Güvenilir firması yok mu? İleri seviye ingilizcem olduğunu söyleyince kaptan yardımcılığı ya da yolcu gemilerinde işe alım yaparız dedi şartları çok iyi falan anlattılar İstanbul Maltepe'de kurs alacağız MEB e bağlıymış kurs 7 bin de ücret dediler

24 Temmuz 2024 13:44

Bende aynı şey yaşadım ve şu an karakola gidiyorum lütfen bana da yardımcı olur musunuz

6 Temmuz 2024 18:09

Bana da dönebilir misiniz

26 Haziran 2024 14:41

Bana da ulaşır mısınız

24 Haziran 2024 15:15

Merhabalar size nereden ulaşabilirim?

A&S Grup Denizcilik Eğitim Vaadiyle Mağduriyet

17 Mayıs 2024 17:4629.460

A&s grup denizcilik Maltepe/İstanbul, kurs eğitimi sonrası gemi adamı cüzdanı verecekleri ve ardından iş bulma garantisi...

4 Destek6 Yorum

A&S Grup Denizcilik Veya As Marin Adı Değişiyor Ara Sıra

21 Mayıs 2024 22:4826.981

A&S Grup Denizcilik Maltepe/İstanbul, kurs eğitimi sonrası gemi adamı cüzdanı vereceklerini ve ardından iş bulma garanti...

2 Yorum