Global Trade Mağduriyetine Karşı Birlik Çağrısı

25 Ekim 2024 18:086.957
Ersel'in Teşekkür Mesajı
Trader bugün benim ile temasa geçti. Sıkıntı yok dedi. 1-2 gün siber saldırı olmuş ama şimdi her şey yoluna girmiş. Bilginiz olsun arkadaşlar. Sanırım sizlerde iletişime geçmişsinizdir

Burada a Global Trade den mağduriyet yaşayan arkadaşlar, toplanıp bir platformda toplu şikayette bulunmak için neler yapmamız konusunda birleşelim. Bu insanlardan paramızı almanın çaresini arayalım. Lütfen bir WhatsApp grubu kuralım ve derdimize çare arayalım yoksa hepimizin parası gidecek. Onca yatırım ve birikimlerimiz yok olacak hepimizin bir ailesi ve çocuklarımız var onların geleceği için mücadele edelim.

30 Ekim 2024 11:39

25 Ekim 2024 18:17 (Şikayetten 8 dakika sonra)

İyi günler. Size yaşattığımız rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Bizden kaynaklanmayan teknik sorunlarla karşılaştık. Şu anda uzmanlarımız sorunu çözmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Durumu kontrol altına aldılar ve en kısa sürede sorun giderilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ersel
25 Ekim 2024 18:20

Hep aynı cevaplar. Ama sorun devam ediyor. Kimse para çekemiyor. İletişim kuracak ilgili kişi bulamıyor. Yargı yolu ile çözüm olacak sanırım.

27 Ekim 2024 19:00

Değerli Müşteriler, Şu anda Aglobaltrade şirketimizin posta hizmetinde geçici teknik zorluklar yaşandığını bildirmek isteriz. Bu sorunların giderilmesi için aktif olarak çalışıyoruz ve verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz. Ne yazık ki, bu durumdan dolayı dolandırıcılar aktif şekilde faydalanmaya çalışıyor ve kendilerini şirketin temsilcileri olarak tanıtıyorlar. Dolandırıcılar, Aglobaltrade'in çalışanlarıymış gibi davranarak şirketin müşterilerine forumlarda, sitelerde ve Telegram kanallarında (AGLOBALTRADETR gibi) mesajlar yazıyor ve müşterilerimizi kandırmaya çalışıyorlar. Lütfen son derece dikkatli olun! Çalışanlarımız, müşterilerle iletişim kurarken yalnızca şirketin resmi e-posta adresini kullanmaktadır (posta adresinin her harfini kontrol ediniz). Dolandırıcılara kişisel bilgilerinizi sakın vermeyin ve onlara para göndermeyiniz. Şirketimiz, verilerinizin güvenliğine önem vermekte ve dolandırıcılık faaliyetlerini önlemek için gerekli tüm önlemleri almaktadır. Anlayışınız ve dikkatiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Aglobaltrade Ekibi.

Ersel
28 Ekim 2024 08:53

Peki her gün bizim ile iletişime geçen trader arkadaşlar neden 22 Ekim den bu yana bizim ile iletişime geçmiyor.

29 Ekim 2024 17:28

Sevgili müşterilerimiz! Artık web sitelerinde, forumlarda ve ayrıca telegram kanallarında dolandırıcılar, şirket çalışanları gibi davranarak şirketimizin müşterilerine aktif olarak yazıyorlar. Dolandırıcılar çeşitli bahanelerle müşterilerden kripto cüzdanlara para aktarmalarını istiyorlar. Lütfen son derece dikkatli olunuz! Şirketin işlemler için yalnızca kişisel hesabınızda (website) belirtilen cüzdanı kullandığını lütfen unutmayınız. Dolandırıcılara asla kişisel bilgilerinizi vermeyiniz veya onlara para transferi yapmayınız. Şirketimiz verilerinizin güvenliğine önem veriyor ve dolandırıcılık faaliyetlerini önlemek için gerekli tüm önlemleri alıyor. Anlayışınız ve dikkatiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Aglobaltrade Ekibi.

23 Aralık 2024 15:26

Değerli müşterilerimiz, Dikkatinizi çekmek istediğimiz bir konu var. Son zamanlarda, kendilerini şirketimizin mağdur müşterileri olarak tanıtan bir dolandırıcılar grubu aktif hale geldi. Bu kişiler, gerçek müşterilerle güven kurmaya çalışıyorlar. Amaçları, her türlü yolla sizin güveninizi kazanmaktır. Bunu başardıktan sonra, kişisel bilgilerinizi ve paranızı ele geçirmek için her şeyi yapacaklardır. Şirketimiz dolandırıcıları açığa çıkarmak için gerekli tüm adımları atmaktadır. Ancak bu süreç zaman alabilir. Lütfen dikkatli olunuz ve kesinlikle gizli bilgilerinizi başkalarına vermeyiniz. Aglobaltrade Ekibi.

Yorumlar(9)

Hanife
29 Ekim 2024 17:54

Merhaba eğer bir grup oluşursa dahil olmak isterim mağduriyet yaşadım bende

Turgut
Şikayeti Çözüldü
29 Ekim 2024 16:41

Merhaba ersel bey, nasıl çözüldü, son iki günde para çekimi gerçekleştimi yazarsanız insanlar rahatlar, teşekkür ederim

Selman
Şikayeti Çözüldü
29 Ekim 2024 07:15

Evet kardeşim birleşelim tabi

28 Ekim 2024 23:45

Arkadaşlar parasını alan var mı ya da bir grup var mı paylasirmisinjz lütfen bizde katılalım bilgi alalım

28 Ekim 2024 19:34

Parasını alan mı var kim almış ya da almış mı almış ise nasıl almış bizde zor durumdayız herkesin aile birikimi buraya toplandı bilgisi olan varsa söylesin lütfen ne yapılabilir

İbrahim
28 Ekim 2024 19:02

Şikayetiniz çözüldü mü acaba

İbrahim
25 Ekim 2024 20:08

Kesinlikle katılıyorum

Forex Mağdurları Birlikte Güçleniyor: Bilgi Paylaşımı Ve Destek

14 Ocak 2025 22:261.002

Ftrade, Fborsa, FGcyatırım isimli forex kuruluşlarından şikayeti olanlar, Telegram grubu olan Ftrade Fborsa Mağdurları g...

Antarctic Capital Mağduriyetine Karşı Birlik Çağrısı

19 Mart 2025 12:081.138

Antarctic Capital sözde borsa yatırım şirketinden bahseden benden önce şikayet ileten arkadaşlar gibi ben de mağdurum. W...

Antarctic Capital Mağduriyetine Karşı Birlik Çağrısı
3 Destek

23 Ekim 2024 00:231.327

Bgcmenkul.com veya birader. Live mağduru olan arkadaşlar beraber birlikte aynı gün toplu şikayet eder isek biraz daha se...

3 Destek1 Yorum