Altan sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

1xbet Bonus Çevrim Şartlarını Yerine Getirmiyor

28 Aralık 2024 17:37
Altan'ın Teşekkür Mesajı
“Belli bir süre kontrol ettim ve sorun tekrarlanmadı yüzden şikayetimi çekiyorum ancak o mağduriyetimi giderilmesi hata yaptığımı sanmıyorum belkide meblağ yükseldikçe hata oranı atıyordur neyse yinede böyle bir sorun oluştu ancak tekrar etmediği için abartmayı gerek görmüyorum şikayeti önemsizleştiriyor ve geri çekiyorum iyi günler”

1xbet 624507*** numaralı kullanıcısıyım. 1xbet çevrim şartı olan bonuslarını, çevrim şartını tamamladıktan sonra bile vermiyor. Bu olay başıma iki kere geldi. Daha demin ikincisini yaşadım. 375 TL Bonus için 6k çevrim şartı vardı, dolmasına da bir gün bilmem kaç saat baktım oynarken dolmak üzereydi.

İyi dedim, 375'i bari alacağız ama baktım bonusu silmişler. Diğer olayda da aynen bu şekilde oldu. Para vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar, uyarayım. Fotoğraf yüklemek isterdim ama direkt siliyorlar.

28 Aralık 2024 20:08 (Şikayetten 2 saat sonra)
28 Aralık 2024 20:12

Oraya başvursamda onlarda size yönlendiriyor 2 kez başıma gelen bir olay hatta ilkinde 1xbet i mağlup et bonusuyla 16k lik şartı tamamlanmıştım orada da bir şey uydurdunuz direk bonusu sildiğiniz için bir şey de kanıtlayamıyorum siz ne derseniz o olmuş oluyor paramı verin ya da bu şikayet burada kalır.

28 Aralık 2024 20:14

Merhaba. Teknik bir sorun olup olmadığı hakkında bilgi almak için lütfen canlı desteğe ulaşınız. Anlık bir bakım iyileştirme çalışması yapılıyor olabilir. Lütfen durumu canlı destek üzerinden de teyit ediniz. Teşekkür eder iyi günler dileriz.

28 Aralık 2024 20:19

Anlık bakımlar sadece Bonus çevrim şartını tamamladıktan sonra oluyor nedense size bir lafım yok sayın çalışan ancak temsil ettiğiniz site artık benim açımdan güvenilirliğini kaybetti kullanıcı no m yukarıda yazıyor lütfen siz yardımcı olun. Teşekkürler iyi çalışmalar.

28 Aralık 2024 20:27
28 Aralık 2024 20:33

Merhaba Efenim şuan düzelmiş olması gerekiyor. Lütfen hesabınızı kontrol eder misiniz.Teşekkür ederiz

28 Aralık 2024 20:44

Hayır düzelmemiş.

28 Aralık 2024 20:47

Canlı destek hattımıza danışmanız tekrar rica olunur.

28 Aralık 2024 20:53

Sayın çalışan bu durum 2. Kez başıma geliyor ilkinde onlara başvurduğum çok az bir farkla kaybettiğimi söylediler ve bende inandım ama bu ikinci ve aynısı oldu ama bu kez eminim bonusu bitmesine 1 gün den fazla bir süre vardı ve çok oynadım. Bonusun dolmasına 2 k vardı ve benim 1k param vardı en az 45 dakika çevirdim. Her şey geçtim Bonus neden silindi onu bir yanıtlar mısınız?

28 Aralık 2024 20:59

https://t.me/destek_1x Telegram adminimizle iletişime geçermisiniz teşekkürler.

28 Aralık 2024 21:44

Birkaç saat önce yazdım cevap vermediler

28 Aralık 2024 21:46
1xbet Bonus Çevrim Şartlarını Yerine Getirmiyor

20 14 te yazmışım cevap yok hala

28 Aralık 2024 23:00

Merhaba efendim. Hafta içi adminimize yazdığınızdan dolayı cevap alamamışsınız. Teşekkür ederiz hafta sonu adminimize yazdınız işlem anlaşılmış olup. Konu hakkında bilgi aldığımızda sizi yeniden görüşülen bilgilendireceğiz. Sabır ve anlayışınıza çok teşekkür ederiz. İyi akşamlar dileriz.

28 Aralık 2024 23:43

İyi akşamlar umarım çözülür.

29 Aralık 2024 00:33

Merhaba Tarafınıza bilgilendirme sağlanacak. Teşekkürler

30 Aralık 2024 18:50

Cevap geldi. İnceleme sonunda herhangi bir sorun olmadığına karar vermişsiniz. Bende diyorum ki sorun oldu. İyi çalışmalar

30 Aralık 2024 20:17
30 Aralık 2024 20:32

Bonusun bitmesine 1 gün varken hediyelerden birden silindi ve üstünden 3 gün geçti her şey in normal gözükmesi normal ben ne gördüğümü biliyorum. Şu incelemeyi nasıl yaptınız biraz anlatınca bilelim millet anlasın nasıl haklı olduğunuzu benim yalancı olduğumu.

30 Ocak 14:23

Geçen gün 700 TL lik bir Bonus kazandım ve yattı. Bununda belirteyim ki hak geçmesin. Ama şikayeti geri almıyorum iyi günler.

06 Nisan 11:37

06 Nisan 19:32

1xbet Bonus Çevrim Aldatması

Kaan
28 Ekim 2023 21:56
1xbet Bonus Çevrim Aldatması

1xBet'te Bonus Mağduriyeti: Haksız Şartlar Ve Silinen Kuponlar!

Ali
01 Şubat 03:05
Levent sonuçtan hiç memnun değil

1xBet Kazanç Sağlayan Parayı Yatırmadılar!

Levent
17 Mart 2024 06:23
1xBet Kazanç Sağlayan Parayı Yatırmadılar!

Meriç
23 Kasım 2024 19:19