03125242687 Şüpheli Telefon Araması ve Kişisel Bilgilerin Korunması

Zübeyde
30 Aralık 2024 16:30

0312 524 26 87 numarası bugün saat 15.13'te beni aradı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi'nden aradıklarını, seçim anketi yaptıklarını söylediler. Belediye başkanı ile ilgili sorular sordular ve ben de evet/hayır olarak cevapladım. Ancak sonradan şüphelendim ve numarayı Google'da aratıp araştırdım. Dolandırıcı olduklarını ve evet/hayır olarak verdiğim cevapları yapay zeka ile kullanıp adımıza farklı yerlerden satın alıp satma gibi işlerde kullandıklarını öğrendim. Bunun üzerine bilgili yerlerden bilgi alıp durumu izah ettim. Bu gelişmeyle birlikte, sesimle ilgili herhangi bir işlem yapılmasını kabul etmiyorum. Ses kaydımın usulsüz ve bilgim dışında kullanılması ile ilgili hiçbir işlemi onaylamıyorum. Buradan doğacak yasal sorumluluğu kabul etmiyorum. Sözüm usulsüzdür. Bilgim dışında herhangi bir sözlü veya yazılı antlaşma yapıldıysa cayma hakkımı kullanıyorum. Bilgim dışındadır, kabul etmiyorum. İsmim, soy ismim, doğum tarihim ve t. C. Kimlik numaram ile yapılacak hiçbir işlemi kabul etmiyor ve onaylamıyorum. Yapıldığı takdirde Türkiye Cumhuriyeti Başsavcılığı'na şikayet talebinde bulunacağım. Beyan ederim.

22 Ocak 2025 15:37
Esra sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 18:51

Kişisel Verilerin İhlali Ve Yanıltıcı Aramalar