Yanlış Yönlendirme Ve Bilgi Kirliliği

07 Kasım 2024 16:07

Vodafone tarafından arandım, telesekreter 05425420004 numaralı hattınızın taahhüdünün bittiğini ve yüksek fatura gelmemesi adına 1'e basmam gerektiğini söyledi. Bastım, müşteri temsilcisi çıktı ve paket yenileme için Türk Telekom ile ortak çalıştıklarını, 15 GB karşılığında aylık 220 TL'den paketimin yenilenebileceğini bildirdi. 7000'e 's' yazmamı söyledi, yazdım. Gelen şifreyi istedi, verdim. Sonra kendisi mesaj gönderdi, onu da istedi, verdim. Sonra da mesaj geldi: 02129459539 numaradan Türk Telekom başvurunuz işleme alınmıştır. Başvurunuza ait bilgileri bir link üzerinden öğrenebilirsiniz, deniyordu. Tıklamadım ancak Türk Telekom ve Vodafone kullanılıyor. Şikayetçiyim çünkü sonrasında Vodafone müşteri hizmetleri beni aradı, ekranlarına numaram düşmüş fakat herhangi bir işlem olmadığını söylediler. Bana göre belli ki bir şey var, yapılan işlem ne ise benim adıma ve eşimin adına kabul etmiyorum. Şikayetçiyim, Türk Telekom ve Vodafone için adıma ne yapıldı ise şikayetçiyim.

07 Kasım 2024 22:46 (Şikayetten 6 saat sonra)
08 Kasım 2024 15:31

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Muhammet
Muhammet

Burcu hanım merhabalar, aynı durum gün içerisinde bir yakınımın başına geldi öncelikle geçmiş olsun. Süreç daha sonra nasıl ilerledi sonrasında hat geldi mi veya herhangi bir durum yaşadınız mı süreç hakkında bilgi verebilir misiniz?

07 Kasım 2024 16:00

0850 484 23 06 Numarasına Dikkat Ediniz