Emre sonuçtan hiç memnun değil

Zurich Sigorta Dosyamı Sonuçlandırmıyor. 1 Aydır Aracım Serviste

Zurich Sigorta Dosyamı Sonuçlandırmıyor. 1 Aydır Aracım Serviste
23 Temmuz 2024 12:40

1064195 3 Temmuz 2024 tarihinde 34 D*M 98* plakalı aracıma trafik sigortası dosyası açıldı. Ekspertiz firma ve dosyanın görüldüğünü ve sigorta şirketine dosyanın gönderildiğine dair beni 2 defa arayıp bilgilendirdi. Ancak sigorta şirketini aradığımda dosyanın henüz sonuçlanmadığını, ekspertiz raporunu beklediklerini belirtiyorlar. Yaklaşık 2 haftadır süreç bu şekilde duraklatılıyor. Aracımı servisten alamıyorum. İkame bir araç tahsis edilmedi. Dosya sorumlusunun izinde olduğu belirtilerek en kısa zamanda ilgileneceklerini belirttiler. Ancak süreç ilerliyor. Her gün arıyorum ve sigorta şirketinin dosya ile ilgili bilgileri yok. Duran motosikletime çarpma sonucunda 2-3 granaj kırığım mevcut. Bu kadar küçük bir hasarı bile karşılamamak için ilgilenilmiyor. Haftalardır aracım yok ve işlerim sürekli aksıyor.

29 Temmuz 2024 09:57 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın Sigortalımız, İletmiş olduğunuz talep değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ZURICH SİGORTA A.Ş. Müşteri Deneyimi ve Memnuniyeti Departmanı

31 Temmuz 2024 09:59

Sayın Sigortalımız, 31/07/2024 tarihindeki görüşmemize istinaden tarafınıza gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, ZURİCH SİGORTA A.Ş

18 Ekim 2024 17:31
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 09:44

Kazadan Sonra Haftalardır Araç Hasar Durumu Hakkında Bilgi Alamıyorum

16 Temmuz 2025 15:26
Kazadan Sonra Haftalardır Araç Hasar Durumu Hakkında Bilgi Alamıyorum

02 Mayıs 2024 13:10
Zurich Sigorta Mı Aman Dikkat İkame Araç Oyunu (oyalama Süreci)