Zippo Türkiye Bozuk Çakmak Tamiratı Kargo Ücreti

Furkan
30 Ağustos 2023 13:30

Orijinal Zippo Türkiye mağazasından, 5 ay önce satın aldığım çakmağım bir türlü tam randımanlı düzgün şekilde çalışmadı. 1 gün çalışıp 2 gün çalışmayan bir durumda olup hiç beklediğim verimi vermedi. Kendinden komple hatalı olduğunu düşündüğüm için tamirat merkeziyle görüşüp tamir kodu aldım, tamiratın ücretsiz gönderimin ücretli olduğunu söylediler ve söz konusu kargo şirketlerinden 150 TL gidiş, 150 TL geliş gibi bir kargo ücretleriyle 300 TL kadar kargo masrafı koydurtmak istiyorlar. Sözde ömür boyu garantili dedikleri bu üründe mağdur ediliyoruz. İstanbul'da yaşamadığımız için güya garantili diye sattıkları bozuk ürünün tadilatına 300 TL para ödemek zorunda kalıyoruz. Anlaşmalı kargo şirketlerine bu paraları ödeterek müşterilerini zor durumda bırakıyorlar ve ben zaten satın almış olduğum sıfır bir ürüne sırf Zippo Türkiye'nin hatalı ürününden dolayı ekstra para ödemek zorunda bırakılıyorum. Acilen bu sorunuma çözüm bulunmasını istiyorum. Böylesine saygı gören değerli bir markanın hatalı ürün gönderip bir de tamiratı için müşterisine 300 TL para ödetmesi akıl almaz bir saçmalıktır.

Ahmet
04 Aralık 2024 12:15
Zippo'nun Ömür Boyu Garantisi Ve Hayal Kırıklığı
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

2 Adet Zippo Çakmağım Arızalı Çıktı Ve Kesinlikle Tamir Edilmiyor!

Ersin
12 Mayıs 2024 17:08
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
16 Mayıs 2024 11:35