Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Doktorun Öğretmenlere Yönelik Tavrı Tartışma Konusu Oldu

29 Şubat 2024 01:34

Bugün 20 Aylık olan Z*****. M. K adlı kızım yüksek ateş sebebiyle Üsküdar Z***** kamil çocuk acil hastanesinde Dr. B**** E****** muayene olduk. Doktor Hanım çocuğuma antibiyotik yazdı ve çocuğuma bakacak kimsem olmadığı için bana el yazısıyla refakatçi raporu yazdı. Verdiği raporu okul müdürü yanlış yazıldığını söylediği için akşam 23:30 civarı tekrar hastaneye gittim ve düzeltmesini ve kızımın ilacı kullanamadığı için değiştirmesini rica ettim. Doktor herkesin içinde Gediz... Öğretmenler kabul etmemiş diyerek bağırdı. Polis memuru esim ve çocuğumun yangında ve diğer Saglık görevlileri ve hastaları yanında bana size rapor vermiyorum gidin diyerek ve eşimin ısrar etmesine rağmen ilacı bile değiştirmeyerek bizi hastaneden çıkardılar. Gıt nereye şikayet ediyorsan et diyerekte tepki verdi. Mesleğime yapılan bu hakaret kabul edilemez meslekten ihraç edilmelidir.

Queze sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep Kamil Kadın Çocuk Hastanesi Baygın Çocuğa Müdahale Edilmedi, İlgisiz Empati Yoksunu Davranış

24 Ağustos 2025 18:30
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastane Hatalarından Çocuğumun Sağlığı Tehlikede

30 Nisan 2024 20:51

Çocuk Acilde Saygısız Ve Yardımsız Davranış