Fırat sonucu yetersiz buldu

Zarif Film İstanbul Çekimi Pişmanlıktır.

Zarif Film İstanbul Çekimi Pişmanlıktır.
25 Mayıs 2024 14:25

14.11.2023 tarihinde zarif film fotoğrafçılık ile İstanbul çekimi ve video paketi için anlaşma sağladık. Sürecin başında ilgileniyor gibi gözüküyor ancak süreç içerisinde birçok konuda bizleri mağdur ettiler. Fotoğraf ve video çekimi paketi için ağustos ayında 9bin tl anlaştık sonrasında Eylül ayında kampanya yaptılar fiyatlarını 7 bin TL'ye düşürdüler bizlere fiyat konusunda aylar öncesinden anlaşmamıza rağmen güncel fiyattan yardımcı olmadılar. Fotoğraflarının birçoğunun çekimi hiç beğenmedik, video deseniz aynı şekilde belirli Sn. Lerde saçma sapan eklemeler yapmışlar. Mesajlarıma şu anda cevap vermiyor ve telefon ile aramama rağmen ulaşamıyorum. Çekim zamanında ise ara bir çekim alabilmek için alelacele çekim yapıp saatimizi ön alıp bizi bekletmeleri vs birçok şey anlatabilirim. Gerçekten pişman oldum. Verdiğim parayı asla helal etmiyorum. Çekimimizi yapan ekip S**** Hanım ve yanındaki bir arkadaştı. Zarif film pişmanlıktır isterseniz numaramı da paylaşıp video ve fotoğrafları sizlere atabilirim. Ayrıca parayı IBAN'dan istediklerini belirten mesajları da saklı duruyor. Gerekli yerlere şikayet edeceğim.

02 Ekim 2025 14:57
Düğün Fotoğrafları Kalitesiz Ve Firma Çözüm Sunmuyor, Paramız Boşa Gitti
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Düğün Çekiminde Büyük Hayal Kırıklığı

27 Aralık 2024 10:20