Merve sonuçtan hiç memnun değil

Düğün Çekiminde Büyük Hayal Kırıklığı

27 Aralık 2024 10:20

Merhaba, çok kısa yaşadığımız mağduriyetten bahsetmek isterim. 2023 Nisan ayında A*** Ö**** ile düğün çekimi gerçekleştirdik. Albümlerimizin elimize ulaşması için bize 3 ay süre verilmesine rağmen Aralık ayına kadar (8 ay) albümlerimiz teslim edilmedi. Kendisiyle iletişime her geçtiğimizde oyalandık, yalan yanlış kelimelerle karşı karşıya kaldık, söylediği şey bir sonrakiyle uyuşmadı, tutarsız tavırlarla karşılaştık. Bazı özel durumlarını kullanarak tamamen iyi niyeti suistimal ederek tamamen profesyonel olmayan bir şekilde çalışan A*** Ö****'dan kesinlikle bir hizmet alamadık. Ücretini alıp çekim bitene kadar her şey gayet yolundaydı, sonrasında ise video kaydı atmak için oyalanmamızla başlanan serüven, bizim bütün uğraşlarımız sonucu (avukata başvurduk) ancak sonuçlandı. En büyük pişmanlığımız kendisiyle çalışmaktı. Eğer profesyonel, kaliteli, paranızın karşılığını almak istediğiniz başarılı bir fotoğrafçı ile çalışmak ve pişman olmamak istiyorsanız kesinlikle A*** Ö****'yı tercih etmemenizi isterim.

13 Ocak 2025 09:55

06 Kasım 2023 19:56