Yüzyıl Pendik Hastanesi Boş Geçen Bir Muayene

20 Temmuz 11:31

Özel Pendik Yüzyıl Hastanesi'nde, ortopedi doktoru M**** A****'a randevum vardı. Muayene için doktorun odasına girmemle çıkmam arası 1 dakika bile sürmedi. Ben, ayağıma tırnak batıyor dedim, sonra doktor ayağımı sıktı ve acıyor mu dedi. Ben de acıyor dedim ve senin ayağında tırnak batması var dedi. Ben zaten tırnak batıyor diye muayeneye geldim. Sonra doktora sonuç ne dedim. Orayı kesip ameliyat etmemiz lazım dedi ve şu an için muayene bu kadar dedi. Ben zaten ayağıma tırnak battığını söyleyerek odaya giriyorum, doktor da bana, ayağına tırnak batmış diyor. Bir de alay eder gibi, istersen manikürcüye pedikürcüye gidip şansını dene diyor. Özel hastane diye bir ton para ödeyip gidiyoruz. Karşılaştığımız muameleye bak. Yazık.

23 Temmuz 11:33 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Pendik Yüzyıl Hastanesi olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili başhekimliğimizle değerlendirme sürecimizi tamamlamış bulunuyoruz. Hasta mahremiyeti ilkesi gereği detaylarını bu alandan paylaşmadığımız bildiriminizdeki tıbbi endişeleriniz ile ilgili sizi telefonla ayrıntılı olarak bilgilendirdik. Memnuniyetiniz ile ilgili girişimleri hastane yönetimi olarak bizzat takip ediyor olacağız. Sağlıklı günler dileriz.

Yanlış Teşhis İçin Gereksiz Harcama

Kadir