Derya sonuçtan hiç memnun değil

Yunus Emre Tıp Merkezi Bağcılar Kirazlı Personel Sıkıntısı

15 Temmuz 2023 09:46

15 Temmuz 2023 Yunus Emre Tıp Merkezi (Bağcılar) abimi mide bulantısı ishal şikayetiyle getirdiğim bu hastanedeki danışmandaki personel b*** b*** adındaki çalışanın üslubu alaycı tavrı aşağılayıcı cümlelerini en üst birime şikayet edeceğim.

Olay şöyle muayene ücreti olan 300₺ yi ödedikten sonra odaya girerken yeniden serum ücreti istediler. Bende tekrardan ödeme yaparken naçizane keşke başta söyleseydiniz hazırlıklı olmayabilirdik dedim. Aynen şu şekilde cevap aldım 'hiç mi özel hastaneye gitmediniz' bunu duyunca tüm sinirlerim bozuldu hiç gitmemiş de olabilirim, saf ta olabilirim, gariban da olabilirim yoldan geçen hastalanan biri de olabilirdim. Bunları deyinde kayıtlara bakıp yoo 1 sene önce de gelmişsiniz dedi bana, gelen kişi de abim.

Benimle sidik mi yarıştırıyorsunuz dedim. Gelmedim diyorum gelmişsiniz hiç mi gelmediniz hastaneye böyle alaycı küçümseyici gülerek cevaplar yanındaki arkadaşları da görüyor güvenlik vs hepsi sakinleştirir ılımlı konuşurlarken o gülerek cevap veriyor. Dalga geçiyorsunuz diyorum ben sinirlendiğimde böyle refleks veriyor olamam mı diyor.

Sonunda video kayıtla ispatlamak istedim. Dediklerini yasal suç deyip hemen müdürünü çağırmaya gitti. Müdürü bir özür bile diletmedi haklı olduğumu böyle davranmaması gerektiğini söyledi fakat çözüm odaklı asla değildi. Eminim ki ağladığımla kalacağım. Ben çıktıktan sonra aralarında arkadan atıp tutup arkadaşını destekleyecekler. Asla yanına kalmayacak. Önce insan olmayı öğrenecek insanlar böyleleriyle çalışmamalı bu tarz birimler.

Selim sonuçtan hiç memnun değil

Magnet Tıp Merkezi, Acil Hastadan Para Alıyor

13 Haziran 2023 01:39
Magnet Tıp Merkezi, Acil Hastadan Para Alıyor
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 19:08
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 11:44
Murat sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 22:26
Ümran Tıp Merkezi Damar Yolu Bulamama