Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Yoya Bebek Arabası Satın Aldığım Ürünü Göndermedi. Ulaşılamıyorlar

07 Mayıs 2024 15:09

8 Mart tarihinde yoya bebek arabası internet sitesinden bebek arabası aldım ve aradığımda da iki gün sonra kargoda abla denildi. İki gün sonra bana ulaştılar ürün elimizde değil bu on siparişti yurt dışından gelecek denildi. Ama sipariş verirken asla in sipariş şeklinde belirtmiyorlar. Alırken aradığımda özellikle bayramda elimde olması lazım dediğimde hemen gelir demişlerdi. Kargonun 27 marta ertelendiği söylendi ona da tamam dedim. 27 Mart geldi ürünler gümrükten geçemedi bayramdan sonraya kaldı bayramdan sonra göndereceğiz kesin dediler bayram geçti hala arabalar yok. Bu süre içinde paramızı ger iade ettiler. Size geldiğinde kapıda ödemeli göndereceğiz dediler. Bayram biteli 1 buçuk ay olacak neredeyse ne araba var ne arayan soran. Aradığım mesaj yazdığım da da asla cevap vermiyorlar. Resmen oyun oynadılar. İnsanları bekletip duruyorlar. Önce satın aldırıp bir ay parayı kullanıp geri gönderiyorlar. Ki benim gibi kaç kişi bu sebepten dolayı mağdur olmuş durumda. Almak istersen buradaki şikayetleri okumuştum. Asla öyle bir şey olmaz abla biz güvenilir firmayız deyip durdular. Asla güvenilir bir firma değil. Dalga geçip bıraktılar resmen. Neden böyle oldu dediğimizdede e bu kadar indirimli bir ürünü başka yerde bulamazsın abla deyip konuyu kapattılar.

23 Kasım 2024 19:21 (Şikayetten 6 ay sonra)

Merhabalar mağduriyetiniz için çok üzgünüz ithal ürünlerde maalesef gümrükte sorun yaşanabiliyor mağsuriyetinizin giderilmesi için bize ulaşın lütfen

Ezgi
Ezgi
24 Kasım 2024 01:34

Şikayeti yazalı 6 ay olmuş 6 ay sonra cevap veriyorlar işte ne kadar ilgililer siz görün hiç memnun kalmadım kimseye de tavsiye etmiyorum

Gülcan
Gülcan

Bu bahsettiğiniz süreçlerinin aynısını ben de yaşadım maalesef. Yine de arabaları gönderme ümidim var

28 Ağustos 2023 14:55
Pınar sonuçtan memnun