Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Yörem Cağ Kebap (İstanbul) Yağlı Ve Kayış Gibi Cağ Kebabı Ek Olarak Fahiş Fiyat Müşteri Yanıltma!

08 Aralık 2023 11:35

Medistate hastanesine muayeneye geldik karşıda bulunan Yörem Cağ Kebap işletmesine yemek içim eşimle gittik içeri girince bize 2 porsiyon cağ kebabı verin dedik ve garson 2 şiş eşime 2 şiş bana toplamda 4 adet cağ kebabı getirdi. Masadan ayrılırken garson ‘devamını getireceğim dedi ‘ bu kelimeden ne anlarsınız porsiyon istemişsiniz devamı gelecek diye anlıyorsunuz. Daha sonra 2 şer şiş toplamda 4 adet şiş getirdi ve masadan ayrılırken porsiyonda kaç şiş var dedim porsiyon yok şiş adet 100₺ dedi burada müşteriyi yanıltmaca ve fahiş bir fiyat var hadi tamam fiyat geçiyorum lezzet sıfır inanın gerçekten cağ kebap değil cağ yağ yiyorsunuz şiş içinde %70'i yağ ve et çiğnenmiyor. Ben hakkımı helal etmiyorum sonuna kadar şişler yağ dolu ve etleri kayış gibi bir de üstüne 870₺ hesap.

Manisa Kasap Coşkun En Kötü Deneyim

17 Haziran 2024 21:52
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 21:37

Kahvaltı Mekanında Adaletsiz Hesaplama Şoku