Berkay sonucu yetersiz buldu

19 Aralık 2023 11:35

27.11.2023 tarihinde Midex markasından elektro gitar seti satın aldım. Gelen ürünlerin kalitesi piyasadaki benzer ürünlere göre oldukça düşüktü. Ürünleri başlangıç ve öğrenme amacıyla aldığım için başlarda büyük bir sorun etmedim. Ancak, amplifikatör cızırtı yapıyor ve gitarın en kalın teli titreştiğinde klavyeye (fretboard) çarparak bir cızırtıya neden oluyordu. İkinci haftadan itibaren elektro gitarın klavyesinde, herhangi bir düşme, çarpma veya sert kullanım olmamasına rağmen dökülmeler oluşmaya başladı. Ayrıca öğrenme aşamasında olduğum için klavyenin o bölümünü hiç kullanmamıştım. Yonka Müzik Market'e ulaşıp ürünün ayıplı olduğunu ve iade talep ettiğimi belirttiğimde, maalesef yardımcı olamayacaklarını ifade ettiler. Tüketicinin haklarını bildiğimi ve ürünü değiştirmekle yükümlü olduklarını hatırlattım. Şu anda ise süreci beklemekteyim. Bir satıcının sattığı ürünün arkasında durması gerektiğini düşünüyorum.

19 Aralık 2023 13:55

N** Hanım ile görüştüm ve sorunumu çözeceklerini belirtti. İlgileri için teşekkürler.

27 Aralık 2023 13:51

Ürünü güzelce paketleyip gönderdim ellerine ulaştığında iade işlemlerinin başlayacağını söyleyip başlatmadılar. Hepsiburada ile görüşüp durumu anlattığımda iade işlemlerini başlattılar. Sonuç olarak iademi aldım fakat süreç çok uzadı. Teşekkürler...

Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Yonka Müzik Market Satıcı Kırık Ve Arızalı Ürün Gönderdi, Olumsuz Yorum Silmeyi Şart Koştu

06 Şubat 14:19

Sıfır İddialı Hazer Makinesi Kullanılmış Ve Deforme Şekilde Gönderildi, Acil İş İçin Risk Oluşturdu

01 Nisan 16:07