Yılmazlar Otomotiv (İstanbul) Yılmazlar Otomotiv (İstanbul) Pişmanlığı

26 Eylül 2023 16:48

Yaklaşık 5 ay önce Mercedes Yılmazlar Otomotiv'den 2 olarak aldığım eqe marka aracımın sol ön kapı kilidinde bozukluk vardı. 14.09.2023 tarihinde garantili olan aracımı sorunu gidermeleri için Yılmazlar Mercedes'e götürdüm. İnceledikten sonra sorunun benden kaynaklı olduğunu, kapıyı açarken içerideki kilit mekanizmasını kırdığımı ve bunun için tamirinin 15.000 TL + KDV olduğunu söylediler. Ben bu sorunun tarafımdan olmasının olanaksız olduğunu belirtsem de yapabilecekleri bir şey olmadığını, inceleme sonucunda yardımcı olmayacaklarını söylediler. Daha sonra aracımı Mengerler Bostancı servisine götürdüm. Servis danışmanı arkadaşımız Sayın İ***Ö*** 'in misafirperverliği ve konuya olan özeni sayesinde 2 günlük inceleme sonucunda sorunun kullanıcıdan kaynaklanmasının olanaksız olduğunu ve parçanın garantiden değişmesini sağladılar. Buradan başta Sayın İ***Ö**** 'e ve Mengerler Mercedes firmasına şükranlarımı sunuyorum. Ve Mercedes Yılmazlar firmasına da soruyorum, sizin şahsi fikrim olarak, inceleme değeri bile görmediğiniz aracımın nasıl oluyor da Mengerler inceliyor ve bu parçayı değiştiriyor? 15.000 TL'nin bu kadar kolay kazanıldığını mı sanıyorsunuz? İnanın biz o kadar kolay kazanmıyoruz. Daha da aracımı kapınızdan içeriye sokmam.

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 18:15
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Sorunu Tespit Edememe

20 Kasım 2023 21:45