Yenilio (yenilio.com) Yenilio.com Sipariş Teslim Sorunu

Yenilio (yenilio.com) Yenilio.com Sipariş Teslim Sorunu
Andaç'ın Teşekkür Mesajı
Sorunumla ilgili hızlı dönüş yapıp çözüm sağladığınız için teşekkür ediyorum.

11.02.2024 tarihinde iPhone 14 128gb aldım şimdiye kadar gelmedi. Soruyorum sistemde sıkıntı var kargoya verildiğinde size SMS gelecek diyorlar. Ücreti almaya gelince çalışan sistem teslime gelince çalışmıyor Diyorum ofisinizden alma şansımız var mı hayır diyorlar. Firmanın gerçekliğini sorgular oldum.

15 Şubat 2024 13:52 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Yenilio (yenilio.com) Yenilio.com Sipariş Teslim Sorunu başlıklı deneyiminiz ile ilgili sizi memnun edemediğimiz için üzgünüz. Sizden gelen bilgiler ve belgeler doğrultusunda ilgili departmanlardan bilgi alarak çözüm sürecine başladığımızı bilmenizi isteriz. Süreç boyunca her türlü bilgilendirmeyi buradan size yapıyor olacağımı ve memnuniyetiniz için elimizden gelen tüm çözüm yollarını izleyeceğimizi bilmenizi isteriz. Yenilio olarak kalite standartlarımızı artırmamız adına sizden gelen geri bildirimlerin bizler için çok değerli olduğunu bir kez daha belirtmek isteriz. Soru ve önerileriniz için buradan ulaşabilirsiniz. Hizmetlerimize göstermiş olduğunuz ilgi ve anlayışınız için teşekkür eder, mutlu günler dileriz Ürünlerinizle ilgili tüm soru ve şikayetleriniz için

15 Şubat 2024 14:49

Firma temsilcisi beni arayıp ellerinde farklı bir renk olduğunu kabul edersem yarın gönderileceğini söyledi. Bakalım artık yarın kargo mesajı gelecek mi

19 Şubat 2024 11:48

Firma sorunumu çözdü ve telefonu gönderdi. Telefon temiz herhangi bir sorunu yok. Teşekkürler.

19 Şubat 2024 11:51

Sorunumla ilgili hızlı dönüş yapıp çözüm sağladığınız için teşekkür ediyorum.

23 Mart 2024 11:54

Telefon elinize ulaştı mı nasıl acaba bende almak istiyorum

18 Şubat 2024 12:07

Dostum gerçekten telefon geldi mi ve telefonun durumu nedir pek güvenemedim

Yanlış İphone Modeli Gönderildi: İşlerim Aksadı

Trendyol sitesinde satış yapan Yenilio markasından iPhone 14 Pro max aldım ama yerine 14 Pro gönderilmiş! 14 Pro almak ...