Yenigün Kuyumculuk Yenigün Kuyumcusu Pişmanlık

25 Mayıs 2024 10:23

24 Mayıs saat 14.30 sularında kelebekli bileklik satın aldım fakat bileklik Kocamustafapaşa'daki mağazasındaydı. Bileğimin ölçüsü alındı, ödemesini yaptım ve bana 1 saate getireceklerini söylediler. Bileklik akşam 6.30'da bana ulaştı. Bir de üstüne çok kısalmıştı; hediye almıştım doğum günü için. Maalesef veremedim. 24 Mayıs'ta bilekliği uzatmak için tekrar mağazaya gitmek zorunda kaldım. Oradaki farklı bir kelebekli bileklik ile aynı gramdan farkı ne ise ödeyerek elbette ki değiştirmek istedim. Bana değiştirmediklerini, artık satın aldığımı ve kısaldığını söyledi. Ö****** Bey. Daha önce de oradaki farklı kuyumculardan alışveriş yaptım. Bana 1 hafta, 10 gün müddet veriliyor dediğimde de Ö*** Bey, 'Tamam, oradan alışveriş yaparsınız artık,' dedi. Pes, nasıl bir satış anlayışıdır bu? Dükkandan çıkıp iki ilerdeki Altınbaş'a girdim ve oradakilere sordum. 1 ay müddet verdiklerini, aynı gramdan yardımcı olduklarını ilettiler. Yenigün Kuyumcusu'nun yaptığı satım kurtulayım kafasında sanırım. E*** Bey zamanında daha yardımseverdi. Bundan sonra da benimle beraber 3 müşterisini kaybetti.

Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

İki Gün İçinde 18.000 TL Kayıp: Adaletsiz İade Ve Satış Politikası

25 Eylül 2025 01:04
Onur sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 18:50

Yeşim Kuyumculuk Tamire Verdiğim Bileklikleri Mahvetti

10 Şubat 2025 12:48
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Fiyatla Altın İşlemi

24 Ocak 2025 11:50