Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Tüp Bebek

Cuma günü hastanede bebek transferi yapıldı. Ayın 20 si bugün ayın 26 sı ilaç yazdırmak istedik. Ücretli kayıt açtırmanız gerekiyor dedi. Sadece ilaç yazılacak dedim. Yok yönetimin kararı falan gibi saçmaladılar.

26 Ekim 2023 14:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Mesajınızı aldık. İş süreçlerimizi daha iyi bir noktaya getirebilmek adına paylaşmış olduklarınızı önemsiyoruz. Hasta ilişkileri departmanımız en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğini belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi olarak yapılan şikayetleri bir zenginlik olarak gördüğümüzü belirtmek isteriz. Onları süreçlerimizde ki hataları ve sıkıntıları düzeltebilme ve geliştirebilme adına önemsiyoruz. Bu anlamda yapmış olduğunuz şikayet bizim için çok önemli. Yaşamış olduğunuz bu olumsuz deneyim kurumumuzun şu an en önemli problemi olarak ele alındığını bildirmek isteriz. Takdir edersiniz ki zamanı geri alıp bu olumsuz durumu ortadan kaldıramayız fakat bundan sonraki zaman diliminde süreçlerimizin iyileştirilebilmesi adına şikayetinizin dikkate alınacağından emin olabilirsiniz. Sağlık Bakanlığının belirlemiş olduğu kontrol süresi 10 gündür. 10 günü geçen süreçlerde muayene, reçete gibi işlemlerde kayıt açılması zorunlu olup ücret talep edilmektedir. Sizlerden istenen ücrette herhangi bir yanlışlık bulunmamaktadır. Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi ailesi olarak birlikte sağlık dolu, mutluluk dolu günler yaşamanızı temenni ediyoruz.

Emir
4 Şubat 2024 12:25

Dediğim tarihin üstünden 6 gün geçmişti sadece

Taburcu Edilmeden Evde Bekletilmek Ve İlaç Sorunu Yaşamak

"Hasta hizmetleri müdürü s**** hanım aradı ve hem kınar bir şekilde durumu izah etti hem de özrünü diledi. Hasta ve hasta yakınlarını geri kazanmak bu kadar basit aslında. Kızdığımız tek şey karşımızda muhatap bulamamaktı. Kendisine teşekkür ederim"