Alev sonuçtan çok memnun

Yatsan Lateks Yastık Kokusu

13 Haziran 2024 14:02
Alev'in Teşekkür Mesajı
“Yatsan marka yastigimdaki koku sorunuyla yetkililer çok güzel ilgilendiler. Yastığı gelip aldılar ve koku olduğu onaylandı değişim kararı alindi. Su an değişim yapılmasını beklemekteyiz. İlgilenen tüm yetkililere teşekkür ediyorum”

Yatsan Maison lateks medium yastık aldım. 2 hafta oldu havalandırıyorum yastıktaki yapıştırıcıya benzer koku asla geçmiyor. Kutuyu açtığımız için iade de edemiyoruz. 3 bin küsur lira çöp oldu. Daha önce Yatsan'dan aldığımız perfect sleeper yatakta da aynısı olmuştu. Genel olarak ürünlerde çıkmayan koku mevcut ve çözüm bulunmuyor.

13 Haziran 2024 17:19 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Yatsan Müşteri İlişkileri

Alev
Alev
01 Temmuz 2024 09:30

01 Temmuz 2024 09:32

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Kimyasal Koku Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Aykut
18 Ocak 2025 17:19
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Yatsan Yatak Kokusu- Etrafa Yayılıyor

14 Temmuz 2023 09:57
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
11 Aralık 2024 18:43
Seyda sonuçtan çok memnun

Seyda
23 Şubat 2024 08:18
"Ürün değişimi yapılacak. Teşekkürler..."
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Şebnem
17 Ekim 2023 15:19