Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Yakamoz Restaurant Kuleli Yakamoz Restoranın Hesaptan Çok Fazla O Ücret Talep Etmeleri

07 Kasım 2023 01:19

Kötü yorumları ciddiye almayıp giderek ne kadar büyük bir hata yaptığımı fark ettim. Evlilik yıl dönümümüzdü ve güzel bir restoran olsun dedik. Evet, manzarası çok güzel ama geri kalan her şey vasat. İlk girdiğimde güzel karşıladılar, ilgilendiler, sevindim. Neyse, menüyü getirdiler. Menüye baktık, fakat bakarken garsonlar sürekli yanımızdan geçiyorlar. Bu sebeple hızlı hızlı baktık. İki karışık ızgara, bir çocuk menüsü, 3 içecek, bir su (suyu direkt kendileri almak zorundaymışız gibi döküyorlar, su 50 TL) söyledik ve bunlar toplamda 1310 TL tutuyordu. Bizden aldıkları para 1950 TL kuver bedeli ve hizmet bedeli diye extra o para aldılar ve çocuk menüsünü büyük hamburger getirmişler diye kafalarına göre normal menü ücretinden yazmışlar (biz böyle bir şey istemedik). Zaten hamburger o kadar kötüydü ki fotoğrafını ekleyeceğim. Çocuk yiyemedi, tavuklu istedik ve içinde resmen balık eti vardı. Çocuk kuru patatesleri yedi, resmen oda BİM patatesi'ni. Bizim yemeklerimizde fena değildi ama eti o kadar zor kestim ki parmağım ağrıdı ve patates püresi buz gibiydi ve dümdüz patatesti içinde yağ, tuz, süt hiçbir şey yoktu. Yediğim en kötü patates püresi idi. Yazıklar olsun, verdiğim parayı helal etmiyorum.

İlgisiz Servis Ve Geç Gelen Yemekler

14 Nisan 2025 10:44

15 Eylül 2023 23:58

Tok Bbq Kötü

Yunus
25 Şubat 2024 10:20

22 Haziran 2025 09:45
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Özel Günümüzde Eksik Ve Yanlış Servis Hayal Kırıklığı

03 Ağustos 2025 13:53