Mümin sonuçtan memnun

Yağmur Endüstriyel Mutfak Arızalı Ürün Gönderdiler Ve Ürünlerinin Arkasında Durmuyorlar

20 Ocak 2024 08:52
Mümin'in Teşekkür Mesajı
“İlgilerinden dolayı çok teşekkür ederim biraz geç dönüş yapmalarındaki sebebi öğrenince gerek olmadığını anladım her şey için teşekkür ederim şu an bile bir sıkıntı olduğu zaman bile aradan 1 sene olduğu gibi ilgileniyorlar”

https://www.yagmurendustriyel.com/ firmasından aldığım çiğköfte tezgahı ve reyonu arızalı geldi dolap tarafını açık bir şekilde yollamışlar toplam ücreti aldıkları halde ne faturasını ne de garanti kağıtlarını yollamışlar kendilerini arıyorum telefonlara cevap vermiyorlar. Garnitürler bölümünü eksik yapmışlar konuştuklarıyla yaptıkları bir değil. Böyle bir ilgisiz firma olmaz.

30 Ocak 2024 13:01

Aradılar konuştuk ama hatalarını kabul ettiler ama hala hatalarını telafi etmek için bir girişimleri olmadı

29 Ekim 2024 15:21

Ece sonuçtan hiç memnun değil

Radyocu Ebru'nun Yeri Yanlış Sipariş

02 Şubat 2024 18:25
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur Endüstriyel Mutfak Oyalayıp Duruyor

02 Temmuz 2024 21:30
Ender sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 15:55
Elif sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 20:56