World Dreams Forest Kötü Bir Deneyim

17 Eylül 2024 00:21

14-15 Eylül tarihlerinde tek gece konaklamalı 6 arkadaşımızla 3+1 bungalov'a gittik. Otele girdiğimiz de her şey güzel gözüküyordu. 14:00'da 4 kişi otele girişimizi yaptık, gelmeden ödediğimiz %50 kapora ücretin kalanını istediler, bizde "biz dört kişi olarak ödememizi yaptık kalan tutarı gelecek olan diğer 2 arkadaşlarımız resepsiyona girerken kalanı ödeyecekler, saat 7 gibi gelirler" dedik. Tamam dediler. Tesis gerçekten güzel sessiz sakin çok huzurlu. Fakat işletmesi bir o kadar kötü. Odalarımıza yerleştik, mutfak dolapları bomboştu, bardak çatal tabak vs hiçbir şey yok. Bizde her hafta sonu Sapanca tatili yapan arkadaş grubu olarak şaşırdık çünkü her bungalov'da en az kişi sayısı kadar "temel ihtiyaç" olan bardak vs oluyordu. Bizde resepsiyonu aradık, mutfak ile görüşmeniz lazım dediler. Tamam dedik mutfağı aradık. Mutfaktaki çalışan arkadaştan tabak çatal bıçak bardak istedik. Tamam hemen ayarlıyorum dedi, aradan 2 saat geçti gelen giden yok. Çay saati geldi gittik havuz başına, sadece çay ve kocaman tabağa iki kurabiye vardı kurabiyeyi tam böldük içinden beyaz bir kıl çıktı, restorana gittik diğer müşteriler duymasın tadı kaçmasın diye elimizle gösterdik hemen değiştirdiler. Tam böldük yine beyaz kıl çıktı, aşırı tadımız kaçtı. Restorandaki beyefendiye tekrar gösterdik bilsinler diye, bize "hepte sizde kıl çıkıyor" şeklinde kaba bir üslupla karşılaştık. Mahcup olmalarını beklerken bir de bizde kıl çıktı diye azar işitiyoruz. Daha sonra odamıza geri geldik. Kötü niyetli bir yaklaşımımız olmadığı için kurabiyenin fotoğrafını çekmedik, keşke fotoğraf çekseymişiz odaya geldikten sonra anladık bunu. Daha sonra mangal hazırlıkları yapmaya başladık. Tabak çatal hala gelmemişti. Bizde tekrar restaurantı aradık gelmedi diye, bu sefer telefona başka arkadaş çıktı ve getiremeyiz dediler. Nedenini sorduğumuzda odalarda kesici alet, cam vs gibi ürünler getiremiyoruz dediler. Bizde yaklaşık 2 saattir sizi bekliyoruz mangalımızı yapıyoruz masaya oturacağız bıçak gerekiyor biz kullansak geri versek size dedik. "Sizin akşam yemeğinde ne yiyeceğiniz bizi ilgilendirmez" şeklinde bir dönüş aldık. Bizde ısrarlarımız sonucunda temel ihtiyacımız olan bardakları alabildik. Eğer başta böyle bir kurallarının olduğunu söyleselerdi bize ona göre Sapanca merkeze iner plastik çatal bıçak alırdık. Her neyse daha bitmedi tabi:) Daha sonra televizyon açalım dedik kumanda bozuk, jakuziye girelim dedik jakuzinin gider kapağı yok. Diğer jakuziye girelim dedik içi kıllı.

Pob
Pob
16 Eylül 2024 13:31

Odayı baştan aşağı temizledik :) Resepsiyonu da arayıp habire bir şey söylemek istemiyoruz aramızda halledelim diyoruz, tüm sorunlarımız neyse bir kerede söyleyelim git gel olmasın çalışanlara diyoruz. Ama tabii ki bu şekilde yapmamak gerekiyormuş. Akşam yemeği yaklaştığında, yemek masasının sadece içeride benchli masa olduğunu gördük. Bizde mangal olduğu için kapıdaki balkon gibi olan alanda yemeğimizi yemek istedik. Küçük kare bir masa vardı. Resepsiyonu aradık bu masadan bir tane daha getirebilir misiniz dedik. Çünkü biz 3 odalı ev tuttuk 6 kişiyiz masaya sığmıyoruz dedik. Dediğimize cevap verilmeden "Siz kalan tutarı ödeyin ilk önce" dediler. Bizde arkadaşlarımız şimdi içeri girdi birazdan gelip ödeyecekler dedik. Yine tabii ki olumsuz bir cevap. "Odayı tuttuğunuzda görselde ne masa varsa o dur." şeklinde bir yanıt aldık. Masa gelmedi, mangalımızı yakmak için restaurantı aradık, verdikleri bilgi kağıdında 450₺ yazan ücret, 500₺ istediler. Kağıdı gösterdik, orada neden öyle yazıyor bilmiyorum 500₺ dediler :) Daha anlata anlata bitiremeyeceğimiz tarzda olaylar. Sorunlarımızı anlatıyoruz bize hala ödeme diyorlar. Tabi artık bizde de sabır kalmadı.:) Taş olsa çatlar. Bizde taleplerimizi karşılayın, ödemeyi yapalım dedik. Tabi hemen üslup daha da sertleşti :) Ödeme diyorlar başka şey demiyorlar. Bir de bize "size zaten gerekli olan müsamayı gösterdik ödeme için bekledik" diyorlar sanki senet imzalayıp vade falan yaptılar :) ) ) Bize ödeme yapmadan giremezsiniz falan deyip de biz yalvar yakar girmedik, arkadaşlar gelince yapacak dedik tamam dediler. Bunun bir sorun olduğunu söylemediler. Resepsiyonla hala telefonda konuşurken hemen biz ödemeyi gönderdik. Dekontu attım. Tamam ödemeyi yaptım sorunumuzu giderir misiniz dedik bu sefer sonradan gelen iki arkadaş kimlik getirsin diye cevap alıyoruz ama asla sorularımızı cevabı yok. Biz a diyoruz onlar b. Hemen arkadaşlarımız kimlik vermeye gitti. Odaya geldiler, resepsiyonu aradık sorunlarımız için ama bu sefer telefon açmıyorlar tabi :) Gerçekten en sonunda bizde de sabır kalmadı.   Bilgi verirken mesajdan attığınız oda görsellerine bu kadar sadıksanız eğer, ilk önce resimde bulunan kapsüllü kahve makinesini koyunuz, restaurantı arayıp kahve makinesi sorduğumuzda yok biz hiç koymuyoruz dediler. Çok kötü bir deneyim yaşadık. Çektiğimiz görselleri de ekliyorum.

World Deluxe Sapanca Tam Bir Hayal Kırıklığı

24 Ocak 2024 14:53
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2025 14:12

23 Ocak 2025 16:47
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 13:48

17 Temmuz 2023 23:49