İzzet sonuçtan hiç memnun değil

Webaksiyon.com Teknik Destek İçin 5 Bin TL Para İstemeleri

17 Ocak 2024 15:26

Web siteme çok basit bir şekilde video gömme kodu eklemelerini istedim; yani sadece bir link ekleyeceklerdi menüye. Bu kadar basit bir işlem olmasına rağmen, teknik destek birimine gönderdiğim talebe üç gün boyunca günde bir defa cevap verdiler. Sürekli oyaladılar ve yardımcı olmadılar. Web Aksiyon şirketinin iletişim numarası üzerinden iletişime geçtiğimde ise bana elli tane teknik sorun olduğunu, hangisini çözeceklerini sordular.

Ek olarak, Pro sürüme beş bin tl ödeyerek geçersem yardımcı olacaklarını ifade ettiler. Bu, kabul edilebilir bir müşteri memnuniyeti anlayışı değildir. Memnun kalmazsanız bizimle çalışmayabilirsiniz şeklinde bir serzenişte bulundu telefondaki yetkili.

Müşterilerin kendilerine mecbur olduğunu düşündükleri için her istediklerini yaptırabildiklerini düşünüyorlar.

Ahmet

Kaçarak çıktığım bir firma oldu işleri güçleri para ve muhtemelen buraya şikayet yazdığınız için "markamızı karalıyorsunuz sizi mahkemeye vereceğiz" diye tehdit etmişlerdir. Şu an te Bilişim firması ile çalışıyorum mükemmel firma Tavsiye ederim gerçekten. Bu arada geçmiş olsun.

Şikayeti Çözüldü

Hayatınızın en yanlış seçimini yapmışsınız. Ben çok çektim en son kendim kurdum her şeyi sildim iptal ettim. Verdiğimiz emeğe yüklediğimiz içeriğe yazık oldu.

02 Kasım 2023 14:52

Eski Yazılım Ve Kullanılmayan Hosting İçin Haksız Ücretlendirme

28 Kasım 2024 09:39
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 14:19