Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Waythesay.com Online Dil Kursu İçin İletişime Geçemiyorum

25 Kasım 2023 19:11

Way the say online kursu üniversiteye gelerek çoğu öğrenciyi üye yaptı ve ben de üye oldum fakat şimdi hiçbir şekilde ulaşamıyorum müşteri hizmetlerinden cevap vermiyorlar. Üyelik yapılırken yok iki tane danışmanınız var 7/24 ulaşabilirsiniz denmişti öyle bir şey yok . Paketimi iptal etmek istiyorum bu konuda tarafıma ulaşılmasını istiyorum.

Yorumlar (10)

Jisoounnie

Arkadaşlar parayı ödemezseniz arayıp hukuki yollara başvurcaklarını söylüyorlar hiçbir şekilde uygulamayı kullanmıyorum. Dondurma ya da üyelik iptali gibi bir şey de söz konusu değil

Kemal

Ne olduu sonuç yasal yolamı başvurdu yoksa aradılarmı

Zeynep

Eğer parasını ödemezsek ne yapabilirler ödemeyen var mi

Edanur

Bende ödemeyi düşünmüyorum ne yaptın? Ödedin mi

Ayşe

Aynısı bende yaşadım size ulaştılarmı verdikleri numara sürekli meşgul çalıyor

Serkan

Way the say online yabancı dil kursu üniversiteye gelerek çoğu öğrenciyi üye yaptılar ve 30 dakika sonra iptal etmek için standın olduğu yere gittiğimde yerlerinde yoktular. Kuruma ulaşamıyorum Telefon yok, Adres yok, Mail adresi "[email protected]" dönüş yapan yok. Güven vermeyen bir kurum?

Gamze

Maalesef bu konu hakkında beni arayan olmadı, bekliyorum.

Ayşe

Aynısını bende yaşadım size ulaştılar mı verdiklerini numara sürekli meşgul çalıyor

Zeynep

Ben hiç girip derslere bakmiyodum biraz girip inceleyim dedim o kadar boş bir site ki her ay da ödemesini yapıyordum simdi parayı ödemezsek dava açarlar mi uğraşırlar mi bilmiyorum çünkü bayağı bir şey imzalattılar

Furkan

Ne yaptınız kursu?, ben ödemeyi düşünmüyorum. Benimle uğraşmazlar belki diye

Davut sonuçtan hiç memnun değil

Way The Say İngilizce Eğitim Firmasının Güvenilmez İşlemleri

16 Kasım 2024 16:04